U bent ze ongetwijfeld als eens tegen gekomen, onze vrijwilligers van het baanonderhoud die samen met de greenkeepers ervoor zorgen dat onze baan er mooi bij ligt.  Deze vrijwilligers zijn actief op dinsdag en donderdagochtend en gaan dan de baan in om allerlei werkzaamheden te doen; Ze harken de bunkers, vullen divots in de fairway, herstellen niet gerepareerde pitchmarks op de greens, steken de sproeiers vrij van overhangend gras, maaien het onkruid rond paaltjes, bankjes, bruggen, ballenwassers en vuilnisbakken en nog veel meer!

De putten en sprinklers worden vakkundig vrijgestoken

Met een bosmaaier wordt de waterkant bij hole 18 strak gemaaid

Het team bestaande uit, Irene Gerards, Han Hoeben, Henk Somers, Jan Lemmers, Jos van Lierop, Siem Pepping, Piet Vugts en Dick Groeneveld maakt tijdens de werkzaamheden ook hele grappige situaties mee. Een groep Golfchain-spelers vroeg aan een van de vrijwilligers of ze greenkeepers waren, waarop trots werd geantwoord, nee hoor wij zijn vrijwilligers. Om er later aan toe te vegen, van Bureau Halt. Gelukkig begrepen de gasten dat dat gezien de leeftijd niet mogelijk was. Maar ze waren wel onder de indruk van zoveel enthousiasme en het geeft weer aan hoe betrokken de leden zijn bij Golfbaan Stippelberg!

Het enthousiasme van dit team is aanstekelijk maar komt op dit moment toch echt wat helpende handen te kort. Mocht u een paar uurtjes in de week/maand tijd hebben zou het geweldig zijn als u het nu nog (te) kleine baanvrijwilligersteam komt versterken.  U kunt natuurlijk altijd een morgen meedraaien om is te ervaren wat de werkzaamheden inhouden en om de sfeer binnen de groep te proeven. U hoeft beslist geen groene vingers te hebben om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren en heren maar zeker ook dames zijn van harte welkom. De werkzaamheden kunnen in principe van maandag tot en met vrijdag in overleg worden uitgevoerd afhankelijk van de tijd die u beschikbaar heeft. Voor meer vragen kunt u natuurlijk altijd één van de vrijwilligers benaderen!

Op de teeground van 10 wordt de juiste kleur op de paal geschilderd.