Golfbaan Stippelberg feliciteert haar hoofd greenkeeping William Boogaarts

Op donderdag 10 december is William Boogaarts, hoofdgreenkeeper bij De Enk Groen en Golf, uitgeroepen tot Greenkeeper of the Year (GOTY) 2016 in conferentiecentrum Woudschoten te Zeist. Jolanda Vonder van Vos Ruinerwold werd uitgeroepen tot Greenkeeper High Potential. 

Jury over de winnaars

De juryleden kwamen tot een unaniem besluit over de winnaar: ‘William Boogaarts was voor de tweede maal genomineerd en heeft bewezen dat hij zich nog verder heeft doorontwikkeld. Hij werkt goed samen met collega’s. Binnen een jaar heeft hij een compleet team op De Turfvaert klaargestoomd om zelfstandig te draaien. Nu doet hij hetzelfde op De Stippelberg. Hij weet het beste uit verschillende mensen naar boven te halen. Zijn gedrevenheid en enthousiasme voor het vak is zeer inspirerend. Hij is actief in de golfwereld, is coachend naar zijn teamleden, een vakidioot, ‘aanwezig’ op twee banen tegelijk én doet nog een studie Bedrijfskunde ernaast.’

Getagged met →