Door: Ben dan de Ven
Foto: Franklin Kater


Vrijdag 17 maart vond de afsluitende wedstrijd van de golf en bridge competitie plaats.
De deelnemers aan deze wedstrijden waren zeer lovend over het hele gebeuren en sommigen opperden zelfs om dat in de zomer door te zetten.

Daar zien we toch maar vanaf want uiteindelijk vindt men dit toch een typische winteractiviteit.
De volgende competitie zal dan waarschijnlijk in oktober/november weer van start gaan, mogelijk met een iets andere opzet waarbij er gedacht wordt om niet golfers de gelegenheid te bieden mee te doen aan het bridgen.Terugkijkende op deze wedstrijden  waren de weergoden ons goed gezind, alle wedstrijden konden nagenoeg zonder problemen gespeeld worden, een enkel buitje en een bevroren baan vormden uiteindelijk nauwelijks een probleem.

Bij elke wedstrijd was er een winnend paar die met een fles rode en witte wijn of een doosje golfballen huiswaarts keerden.  Zo waren dat de paren Irene en Jan Lemmers(2x,  Ria Markhorst(2x) met Jeanne van Alphen en met Leonie Lokin en Hiroko Tsuneda met Nolleke van Santvoort.

Het winnende paar over alle wedstrijden was voor velen niet echt een verrassing namelijk Irene en Jan Lemmers. Proficiat!!!!!!!

Na de prijsuitreiking bedankte Jan Lemmers namens allen iedereen die deze golf- en bridgewedstrijden mogelijk hebben gemaakt. Met name Willem Vink met zijn administratieve hulp Else van Eindhoven die het bridgegedeelte voor hun rekening namen en Ben van de Ven die het golfen regelde.
Hij sprak hierbij de hoop uit om dit evenement volgend jaar voort te zetten. Daarna dankte Ben met een dinerbon Willem Vink en met een bos bloemen Else van Eindhoven voor hun spontane medewerking .
Na dit officiële gebeuren bleven  nog zo’n 15 bridgers napraten tijdens het afsluitende diner.

Zegt het voort en tot de volgende wedstrijd met hopelijk nog meer deelnemers.
!!!!!–Dus tot oktober/november–!!!!!