Het eerste dames team van Stippelberg laat niets aan het toeval over en organiseerde een perfect Stippelberg Open 2017! Een professionele ontvangst en een uitstekend verzorgde dag, met hapjes, drankjes en tot slot een drie gangen buffet. Hiermee wil ik de organisatie en horeca een groot compliment geven.

Ook dank aan Jacky van Melis voor het zich beschikbaar stellen als hoofdreferee.
En dan de baan: super wat de vrijwilligers én de Enk presteerden. De baan ligt er perfect bij, met bijzonder snelle greens. Menig single handicapper had tijdens het ‘Open’ de handen vol aan het putten. Drie en vier puts zijn tijdens het toernooi geen uitzondering. Ik hoorde alleen maar lof over de baan. En ja, als je van van wit speelt, is de baan erg moeilijk.

Je voelt je een professional als tijdens het afslaan een bordje omhoog wordt gehouden met de tekst ‘Stilte a.u.b.’. En dat maakte ik vandaag voor de allereerste keer mee. Heel bijzonder.
Floris Brendel is met een netto score van 68 en met handicap van 1.2 de winnaar vandaag. Geweldig!
Zelf word ik tweede met handicap 11.5 en een netto score van 71. Mijn beste prestatie – vanaf wit – ooit. Met dank aan de Phil Mickelson short game video, welke techniek ik sinds twee weken toepas.
Met Yasmijn van Dijk, handicap 6.2 en Joris Bremer, handicap 5.8 heb ik twee gezellige flightgenoten én zij halen met hun goede golfspel het beste in mij naar boven.
Met behulp van de tweede prijs, een TomTom golfhorloge, hoop ik binnenkort single handicap golfer te worden. Ik blijf dromen……….
Jammer voor degenen die niet inschreven voor de Stippelberg Open 2017: jullie hebben écht iets gemist. Volgend jaar ben ik weer van de partij!
Roderik van den Bogaard

Uitslag categorie hcp 0 t/m 12
1 Floris Brendel
2 Roderik van den Bogaard
3 Liam ter Horst

Uitslag categorie hcp 12,1 t/m 24
1 Joop de Greef
2 Janneke Jansen-van Ommeren
3 Michael Pijnenborgh

Uitslag categorie hcp 24,1 t/m 36
1 Peter Stolker
2 Jeroen Willem van den Heuvel
3 Suus Leijdekkers