Dit jaar wordt voor de tweede keer een jeugdkamp georganiseerd op onze golfbaan Dit kamp zal plaatsvinden op zaterdag 2 en zondag 3 september. De jeugdleden overnachten in een tent op het golfterrein. Bij het kamp zijn 2 golfwedstrijden inbegrepen. Jeugdleden die inschrijven voor het jeugdkamp, worden ook automatisch ingeschreven voor de wedstrijden.

Programma
Op zaterdag 2 september wordt om 15.00 uur gestart met de Beachwedstrijd. In E-Golf4U kunnen de jeugdleden zelf zien wat de starttijd is.
Bij de Beachwedstrijd mogen de deelnemers zich beachachtig verkleden. De jeugdleden die het mooist verkleed zijn, krijgen een leuke prijs.
De Beachwedstrijd is voor ouders, introducees en natuurlijk onze jeugdleden zelf. Introducees betalen € 5,- en ouders/jeugdleden betalen € 2,-.
Na de Beachwedtrijd is direct de prijsuitreiking. Daarna nemen de ouders afscheid en kan voor de deelnemende jeugdleden het jeugdkamp beginnen. Hoe het precieze programma eruit ziet, dat wordt nog even geheim gehouden. De volgende dag kunnen de ouders tussen 12:30 en 13:00 uur op de golfbaan hun kinderen ophalen.

Belangrijke informatie
Wanneer je mee wilt doen aan het kamp, dien je het inschrijfformulier in te vullen. Natuurlijk verwachten we ook dat je je aan de regels houdt, zodat alles veilig en volgens programma kan verlopen.

Zorg ervoor dat je de volgende spullen bij je hebt op het kamp:
• golftas en golfkleren;
• kleren die vies mogen worden;
• regenbestendige kleren;
• slaapzakmatje, toiletspullen;
• goede stevige schoenen en een zaklamp.

Houd er rekening mee dat je in een tent slaapt en het koud kan worden. Neem geen waardevolle spullen mee, voor diefstal en verlies zijn de golfbaan en wij niet aansprakelijk. Je dient dus zelf op je spullen te letten.
Voor onze jeugdleden zijn geen kosten verbonden aan het jeugdkamp, deze kosten worden betaald door de jeugdcommissie. Als er geen maximale bezetting is, bestaat de kans dat je een vriendje of vriendinnetje mag meenemen, tegen een schappelijke prijs. Dit zal later bekend worden gemaakt.

Inschrijven
Als je graag mee wilt doen aan het jeugdkamp en waarom zou je dat niet willen, dan verwachten wij het inschrijfformulier voor maandag 28 augustus retour. Het inschrijfformulier wordt per mail naar de ouders/jeugdleden verstuurd. Op het inschrijfformulier kan worden aangegeven wie je als introducee mee wilt laten doen met de Beachwedstrijd op zaterdag 2 september.

We hopen dat alle jeugdleden meedoen met het jeugdkamp.

De jeugdcommissie
Patricia van der Spank
Sam Verhoeven
Jules Kappen
Hans Gruijters (voorzitter technische commissie)