Tijdens de golfweek organiseert de Damescommissie op dinsdag 12 september een vriendinnendag. Elk dameslid (A of B) kan zich samen met een vriendin – al dan niet lid van de Stippelberg- als team aanmelden. Er is geen handicapvereiste, maar bij de berekening van de uitslag wordt uitgegaan van handicap 36 in geval iemand een hogere handicap heeft. Het betreft een 18 holes wedstrijd op de Championship Course en de wedstrijdvorm is Chapman foursome stableford.

Ontvangst en kosten
Wij ontvangen  de deelnemers  tussen 9.00 uur en 9.30 uur met koffie of thee en wat lekkers erbij. De wedstrijd start om 10.30 uur middels een shot gun. De kosten voor deelname aan de vriendinnendag bedragen € 70,- per team, dit is behalve de drankjes all inclusive. Er hoeft dus geen greenfee betaald te worden door niet-leden van de Stippelberg en B-leden. Dit bedrag kan op de dag zelf worden betaald bij de receptie. Na de wedstrijd volgt natuurlijk een drankje en hapje en is er gelegenheid om te douchen en te verkleden. Daarna rond 18.30 uur is het diner en de  prijsuitreiking.

Inschrijven
Wat moet u doen om te kunnen deelnemen.
Inschrijven kan via E-Golf4U. Hier is alle informatie over de vriendinnendag te vinden en kunt u zich inschrijven, onder vermelding van naam en handicap van uzelf en van uw vriendin en of u een buggy wilt gebruiken voor 1 of 2 personen. Graag ook eventuele dieetwensen doorgeven.

De damescommissie rekent weer op een grote deelname van onze damesleden.  En natuurlijk gaan wij ons uiterste best doen om er een geweldige vriendinnendag van te maken.

Namens de Damescommissie
Jolande Rooijackers tel. 0492 364860
Marijke de Bode tel. 0492 548403