De Dodavo commissie verzorgt gedurende de hele zomer op donderdag een inloop golfwedstrijd op de Executive Course. Gemiddeld spelen  ruim 50 deelnemers met veel enthousiasme. De commissie bestaat uit: Jan Ankersmit (voorzitter), Marie-josé Rooijakkers,  Otto Nijst, Alex Scholz, Patrick Prinsen, Kees Snip, Louis Tjoeng en Twan Wouters.

De Dodavo wedstrijd is binnen onze vereniging zeer succesvol. Dat heeft  alles te maken met de opzet van deze wedstrijd. De deelnemers hebben geen vaste starttijd maar kunnen starten vanaf 4 uur tot circa 7 uur (afhankelijk van hoe licht het nog buiten is). Vervolgens kan er wekelijks met andere mensen worden gegolfd en leert men spelenderwijs meer golfers kennen.
De wedstrijd wordt gespeeld op de Executive Course, dat  betekent dat men normaliter binnen anderhalf uur weer terug is. Dan volgt de dodavoschotel of de hole in one schotel en de prijsuitreiking. De wedstrijd is qualifying en dat wordt door de meeste spelers op prijs gesteld. Je speelt immers op een makkelijke manier een echte wedstrijd. Naast de dagwinnaar is er een het einde van de zomer ook een eindwinnaar. De beste 10 resultaten tellen hiervoor mee. Er wordt gestreden in twee categorieën, een voor de hoge hcpers en een voor de lage hcpers. Zo komt iedereen aan zijn trekken. Tijdens de laatste dodavo wedstrijd van het seizoen, worden de eindwinnaars bekend gemaakt en is er een feestelijke BBQ met veel gezelligheid.

Het blijkt dat veel actieve golfers van de Stippelberg hun gang naar de dodavo hebben gevonden. Er is een licht stijgend gemiddelde van het aantal deelnemers. Al met al een hele leuke laagdrempelige opzet, waarmee we nog jaren vooruit kunnen. Natuurlijk een groot compliment aan de Dodavo commissie die dit allemaal mogelijk maakt door hun enthousiaste inzet.