Zoals elk jaar werd tijdens de feestweek de dinsdag gereserveerd voor de vriendinnendag. Er waren “interne” en “externe” vriendinnen uitgenodigd.  In totaal deden er 50 dames mee en er werd Chapman Foursome Stableford gespeeld. De wedstrijd startte via een shotgun.

Onderstaand het verslag dat deelneemster Marga van Dam van deze dag gemaakt heeft.
We werden tussen negen en half tien verwacht. De dames van de  Dames Commissie (DaCo)  hadden erg hard gewerkt. Buiten en binnen was dat te zien en ook te merken aan de warme ontvangst. We begonnen de dag met koffie en iets lekkers.  Het was een hele drukte in het restaurant met zoveel dames.

Na een welkomstwoordje door Marijke de Bode en uitleg over het dagprogramma, spelvorm en flight indeling, vertrokken we naar de verschillende holes. Je hoort dan hier en daar gemompel over het feit dat het ver lopen is en dat er in vorige jaren, voor de verre holes, een busje was geregeld door enkele charmante heren!

Rond elf uur gaf de sirene het startsein.
Tijdens de wedstrijd kwam de fotograaf voorbij voor een aantal kiekjes. Dat kostte even onze concentratie. Maar de kiekjes waren erg goed gelukt. Dank je Ben.

Rond het middaguur, bij het passeren van het clubhuis, stond er een hapje en een drankje klaar, een heerlijke wrap met een smoothie. Deze keer binnen, daar het de gehele dag frisjes was en er veel wind stond. Desalniettemin waren de weersomstandigheden prima en hebben we een fijne ronde gelopen waarbij het er fanatiek, maar reuze gezellig aan toe ging.

Rond half vier kwam de eerste flight binnen en alvorens we ons gingen opfrissen, kregen we eerst nog een drankje aangeboden.

Er werden lootjes verkocht voor de loterij. De opbrengst was bestemd voor het gekozen goede doel van deze feestweek. Net als vorig jaar werden er flink wat prijzen verloot.
Nieuw dit jaar was de veiling; Enkele artistieke dames hadden hiervoor een kunststuk meegebracht en deze werden geveild. De opbrengst hiervan was ook voor het goede doel. Er was, mede door deze activiteiten, een super gezellige sfeer. Het afsluitende diner en toetjesbuffet was heerlijk en heel goed verzorgd.

Tot slot natuurlijk de bekendmaking van de wedstrijd winnaars, altijd spannend. De winnende teams waren:
1e:   Jolanda Linders-Zwanenberg en Miriam Linders
2e:   Grietje de Boer en Juliette Koeman
3e:   Liesbeth Boon-Schellens en Annemarie-Ottenheijm

We kijken terug op een fijne en gezellige dag op de Stippelberg,  met veel dank aan de leden van de Dames Commissie voor de perfecte organisatie.