De Cross Country wedstrijd was weer een hele fijne golfdag. 44 koppels gingen aan de slag met 14 holes die kris kras door de baan waren uitgezet. Dit concept is door Nick Elsen 3 jaar geleden bedacht en door de thema commissie, Irene Lemmers en Eddy Filon met veel succes omarmd, getuige de vele positieve reacties van de deelnemers. Onder deze deelnemers waren ook winterleden en registratieleden. Een teken dat deze zich al goed thuis voelen op onze baan.

In de morgen werden de deelnemers ontvangen met een koffie en thee buffet, dat beschikbaar was gesteld door het management van de Stippelberg. Een heel fijn gebaar, dat uiteraard zeer werd gewaardeerd.

Op hole 3 (par 3 van 70 meter) werd door Lars Stockx een hole in one geslagen. Super gedaan Lars. Kortom een zeer geslaagde dag. Zowel voor de deelnemers als voor de organisatie. Na de prijsuitreiking bleef het nog lang erg gezellig in het clubhuis.

Uitslag van de wedstrijd:
1. Ineke Westen en Richard Kriek
2. Rick Groeneveld en Hoe kan Peeters
3. Bianca en Wout de Vries

Winnaars van harte gefeliciteerd en alle deelnemers tot volgend jaar.