Door mijn teamgenoten aangemoedigd deze cup te spelen, kwam ik vol optimisme op de club aan. Er stond een stevig briesje en het was wat frisjes: herfst! “Dit is mijn weer” dacht ik. Het zag er al levendig uit: ijverige mensen op de drivingrange en alle matjes zowel binnen als buiten waren druk bezet. Iedereen wil graag zijn best doen een goede score neer te zetten en lekker te spelen.
Met inspelen voelde mijn swing goed aan. De dag ervoor heb ik nog samen met mijn Pro Robert van den Broek aan het ritme gewerkt en vooral aan de timing van de heupinzet, zodat je mooi door de bal gaat. Na inschrijving aan de wedstrijdtafel bij Nick en Helene Elsen, stond het kopje koffie of thee al voor ons klaar.
De sfeer in het clubhuis zat er al goed in; licht gespannen geroezemoes en als je dan zo rondkijkt is er na 6 jaar toch een mooie golfvereniging ontstaan. Mensen gaan elkaar beter kennen en lief en leed wordt onderling gedeeld! De baan ligt er prachtig bij! In alle vroegte zijn voor ons de greens gemaaid en van dauw ontdaan en de bunkers zijn machinaal mooi gladjes “gestreken”! Dank aan de greenkeeper die voor ons op de zaterdagochtend paraat heeft gestaan.
We liepen in een fijne flight; de sportieve sfeer was al snel neergezet en we moedigden elkaar aan. Zo kon ik heerlijk golfen en tot deze score komen. Heel veel dank aan Ellen, Eddy en Gerrit!
Tot mijn grote verrassing blijkt bij de prijsuitreiking dat ik bij de dames heb gewonnen en Louis  van Asten bij de heren. Alsnog proficiat Louis.
Ik ben zo trots op mijn jasje dat het nu heel even bij mij in de huiskamer hangt (tegen alle regels in). Ook hier hebben we het gevierd en er een glaasje op gedronken! Wederom hebben alle spelers een fijne dag gehad en ik wil heel graag  namens ons allen Nick en Helene bedanken voor de organisatie, de horeca voor de gastvrijheid en het baanpersoneel voor het prachtige onderhoud!
Irene Gerards.