In de ochtend van zaterdag 30 september leek het al  duidelijk dat het niet droog zou blijven. Sterker nog, het regende al. Niet heel hard en soms werd het zelfs even droog. Zo zou het eigenlijk de hele dag blijven. Dat hield echter niemand tegen om uit te zien naar een gezellige dag. En dat werd het zeker. Golfspullen werden klaargezet, soms werd er vast ingeslagen of geput. De koffie stond intussen klaar en het clubhuis stroomde al snel vol met de vele mannen en vrouwen die zich regelmatig inzetten om onze golfbaan lekker te laten draaien.

Nadat iedereen zich voor de wedstrijd had aangemeld, was het tijd voor een woordje van stichtingsvoorzitter Jan van Maasakkers. Hij bedankte iedereen voor zijn enthousiaste inzet. Verder wilde hij nog kwijt dat er al schot zit in het zoeken naar een nieuwe golfschool. Daarna legde Theanne van Lierop, voorzitter van de vereniging, de spelvorm uit. Vanwege de regen werd meteen besloten om de wedstrijdvorm te veranderen van Stableford individueel naar Texas Scramble. Door deze wijziging werd het wedstrijd verloop wat vlotter, zodat iedereen niet al te nat de wedstrijd ten einde kon brengen.

Eindelijk kon de wedstrijd beginnen. Met de regenpakken aan en vol goede moed  vertrok iedereen naar de holes, tussendoor een schietgebedje doen voor veel droge periodes. En zoals zo vaak, viel achteraf gezien het weer best mee. Het regende wel regelmatig wat, maar er was geen wind en het was niet koud. En mede door het spelen van Texas Scramble viel de wedstrijd helemaal niet zwaar. Er werd druk gediscussieerd, nagedacht, uitgemeten en daardoor veel gelachen met elkaar. Teamspirit overall.

Nat maar voldaan druppelde aan het eind van de middag iedereen binnen. In de kleedruimtes was het spitsuur en werd de wedstrijd al druk besproken. De stemming zat er al goed in. Later in een overvol clubhuis werd die sfeer nog volop voortgezet onder het genot van een drankje en een hapje. Nadat tenslotte iedereen voldoende had kunnen genieten van het buffet, kwam dan eindelijk de prijsuitreiking. Ondanks dat het meer om de gezelligheid ging, is dat toch altijd wel weer een momentje. Er was een eerste prijs voor het beste team (vanwege het omzetten van de spelvorm) en natuurlijk een neary en longest.

1ste prijs met een netto score van 52 het team van:
Irene Lemmers
Toon van Berlo
Piet Vugts
Wendy van de Zanden

Neary: Toon Willems
Longest dames: Wilma Gruijters
Longest heren: Nick Elsen

Het was een zeer geslaagde dag met dank aan de perfecte en flexibele organisatie.