Op 30 oktober werd onder prima weersomstandigheden de zomercompetitie bij de Herendag afgesloten. Deze laatste wedstrijd telde nog mee voor de eindrangschikking van de zomerwinnaars. En het werd best nog spannend omdat zowel bij de hoge als lage handicap categorieën de verschillen klein waren. Uiteindelijk leverde het de volgende eindstand op in de twee categorieën. 

Uitslag Categorie 1:

  1. Ton Starren                       510 punten
  2. Roelof Egmond                509 punten
  3. Toon Beekmans               507 punten
  4. Joop de Greef                   503 punten
  5. Dick Groeneveld              499 punten

 Uitslag Categorie 2 :

  1. Bert van Doorn                513 punten (tevens wisseltrofee beste Herendag golfer 2017)
  2. Theo Jansen                     502 punten
  3. Ton Kolster                      486 punten
  4. Arnold Gerrits                 484 punten
  5. André de Koning             482 punten

Onder het genot van een hapje en drankje werden de winnaars in het zonnetje gezet. Alle winnaars van harte proficiat.
Tevens kreeg Dick Groeneveld een flesje wijn aangeboden. Hij neemt na 5 jaar afscheid van de Herencommissie. Eind van dit jaar stoppen ook Henk van Helmond en André de Koning. Gelukkig meldde zich in de persoon van Bert van Doorn een nieuw lid voor de Herencommissie. Dick, Henk en André bedankt voor jullie inzet.