Met prachtig weer werd het zomerseizoen afgesloten met een Texas Scramble wedstrijd.  Het team Ben de Bode, Theanne van Lierop, Harry v.d. Meulen en Harm v.d. Bult wist deze gezelligheidswedstrijd winnend af te sluiten.
Daarna werd er volop genoten van een goed verzorgde lunch. En dat is natuurlijk altijd gezellig met een grote groep. Fijn dat Riet en Cees van de AA nog even langskwamen,  ondanks dat het voor Riet moeilijk lopen was met haar gipsvoet. Daarna was het tijd voor de prijsuitreiking van de zomerwinnaars. Na uitreiking van alle prijzen sprak Martien Maas nog een woord van dank uit aan alle commissieleden voor al het verrichte werk gedurende de hele zomer.
En nu op naar een goed winterseizoen met het weer dat daarbij hoort.

Prijswinnaars Senioren zomercompetitie
De eindrangschikking werd bepaald door de beste 13 dagresultaten bij elkaar te tellen.

Uitslag 18 holes heren
1 Martien Maas 440 punten
2 Arnold Gerrits 432 punten
3 Roelof Egmond 412 punten

Uitslag 18 holes dames
1 Marijke de Bode 413 punten
2 Anny Maas 407 punten
3 Hettie Seijkens 298 punten

Uitslag 9 holes heren
1 Harm van de Bult 183 punten
2 Harry van der Meulen 180 punten
3 Franklin Kater 178 punten

Uitslag 9 holes dames
1 Hennie Egmond 207 punten
2 Thea Kops 205 punten
3 Ans van den Eijnde 179 punten