De laatste dinsdag van oktober is de zomercompetitie afgesloten met een Texas Scramble wedstrijd en een gezellige lunch in het clubhuis. Voordat we met de lunch konden starten werden de prijswinnaars bekend gemaakt  en dit jaar mag JOLANDE ROOIJACKERS  zich ZOMERKONINGIN 2017 noemen. Het daarbij behorende fraaie beeldje mag enkele dagen mee naar huis om daarna weer in het clubhuis te staan tot na volgende zomer. Jolande:  namens alle dames van harte gefeliciteerd met deze prijs.

De andere prijswinnaars (18 holes) zijn:
Cat. A
2e prijs: Theanne van Lierop
3e prijs: Marijke de Bode
Cat. B
1e prijs: Mimi van Bree
2e prijs: Woutje Swinkels
3e prijs: Ellen de Wolf

Thea Kops kreeg de 1e  prijs in de competitie van de 9 holes.
Alle prijswinnaars:  van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten.

AFSCHEID VAN JOLANDE
Na de prijsuitreiking werd Jolande nog om een andere reden in het zonnetje en de bloemetjes gezet  omdat zij al vanaf het allereerste begin van de Stippelberg in de DACO heeft gezeten, eerst als lid van de commissie en daarna als voorzitter. Na alle mooie woorden die er al gezegd zijn: Jolande  heel veel dank voor al het werk dat je voor ons hebt gedaan.
Marijke de Bode heeft het stokje met veel enthousiasme van Jolande overgenomen en we wensen haar heel veel succes.

DACO Sibilla Oomen