De winnaars van de Oliebollen wedstrijd

Midden in de wintermiddag ging de hemel open en hagel, sneeuw en onweer waren daarbij in overvloed aanwezig. Op de fairway lopen is niet altijd fijn want bij ijsregen en sneeuw kun je beter binnen zijn. Gezang op de Executive Baan. Wie waren deze mensen deze optimisten, deze doorzetters, deze niet-opgevers? Zij waren niet alleen, meer mensen speelden op de golfbaan van Stippelberg deze middag.

Jong en zeer jong, ouder en een beetje meer oud. Sportmensen en wat een goede spelers waren erbij. Nat, kleddernat werden sommigen, maar men bleef doorspelen. Wat een spirit, wat een  “KANJERS”. Nee, deze clubmensen zijn niet kapot te krijgen, doorgaan tot de laatste hole.

Ook  de ontvangst was goed georganiseerd, door loting met een balletje werden de flights samengesteld op de 2 banen A en B. Wat een bofferd was ik, 3 zeer getalenteerde spelers waren mijn flight genoten, zoveel kunde, zoveel kracht zoveel finesses met de bal en zooooo aardig en behulpzaam. Helaas, jammer van dat ene putje . Medespelers bedankt.

Alle lof voor de commissie en het personeel van de club, het was een memorabele middag

Bedankt  flightgenoten Fieke, Ronald en Peter
Stippelberg is volwassen geworden.
Ida