Donderdag 30 november hebben de senioren een gezellige wedstrijd gespeeld. Door Pieten borden, die geplaatst waren bij de verschillende holes, wist iedereen vanaf welke afslagplaats gespeeld moest worden. Het weer was de deelnemers goed gezind, zelfs de zon liet zich zo nu en dan even zien. De Sint was jammer genoeg verhinderd, hij had het druk met het bezoeken van scholen. Maar zijn twee hulppieten vertegenwoordigden hem goed. Zij bezochten de deelnemers in de baan en trakteerden op pepernoten.
Na het inleveren van de kaarten, stond het koffie, thee en chocoladebuffet met banketstaaf voor iedereen klaar. Met een greep uit de zak was er voor een ieder een chocolade letter. 

Jan Lemmers heeft de Sint goed geholpen met een mooi gedicht. Dank je wel Jan.

De winnaars van de wedstrijd waren:

  1. Arnold Gerrits
  2. Harm van de Bult
  3. Jan van Maasakkers