Op zondag 4 februari 2018 is een bijeenkomst geweest met jeugdleden, ouders en de jeugdcommissie. Tijdens deze middag is het plan van aanpak en de nieuwe jeugd pro Cees Adams voor gesteld.
Het is de bedoeling dat Cees de jeugd op niveau en leeftijd gaat trainen om zo de jeugd naar een hoger niveau te brengen.  Hiertoe trachten we alle jeugdleden zo goed mogelijk in te delen bij de lessen. Dit kan Cees alleen maar goed doen, als de jeugdleden de trainingen volgen en meedoen aan wedstrijden. De trainingen zullen daarom niet meer vrijblijvend zijn en kunnen alleen worden afgemeld met een geldige reden.

Om de lessen zo leuk en interessant mogelijk te maken hebben de jeugdleden natuurlijk ook inspraak om zo te kijken waar de behoefte ligt. Voor de jeugd die competitie gaat spelen worden extra lessen beschikbaar gesteld om de puntjes op de i te zetten.  In overleg met Cees mag de jeugd ook altijd vriendjes of vriendinnetjes meenemen naar de golflessen.

Allerkleinste jeugd
Voor de allerkleinste jeugd worden er met tassen labels ( birdie, albatros enz) gewerkt om ze naar handicap 54 te brengen. Vanaf handicap 54 wordt er met paspoorten gewerkt  met daarin leuke oefeningen en kunnen zelf ook aantekeningen worden gemaakt, bijvoorbeeld je kunt er je vragen in kwijt die je met de pro wilt overleggen.

Competitieteams
Dit jaar hebben we 3 competitie teams, deze hebben op de zondagen in juni en juli een druk schema. In de voorafgaande jaren hebben ze dit met plezier gedaan en we hopen natuurlijk dat het dit jaar weer een succes wordt. Voor de competitie teams wordt er kleding beschikbaar gesteld door Hyteps en de stichting, deze kleding is voor alle competitie teams ( jeugd,  senioren, dames  en heren).

Coaches
Bijna 50 leden hebben zich opgegeven om de jeugdleden als coach te gaan begeleiden. Daar mag je gebruik van maken en zelf een coach aanvragen of je golfleraar kan dat adviseren.
Hoe gaat dat in zijn werk? Je golfleraar vraagt een coach aan of je kunt dat via de balie zelf regelen.
De coach zorgt ervoor dat jij je baan kunt lopen en zal je op moeilijke punten adviseren. Hij of zij zal je ook attenderen op etiquette, snelheid in de baan en nog dingen die tijdens het spel naar voren komen.

Veel plezier namens de Jeugdcommissie

 

 

Bijlagen
Presentatie JEUGDPLAN 2018

Presentatie JEUGDPLAN 2018

Bestandsnaam: presentatie-jeugdplan-2018.docx   Grootte: 638 KB   Aantal Downloads: 16