Afval
Het komt met regelmaat voor dat teemakers gebruikt worden als prullenbak. Dit is niet de bedoeling. Afval zoals bananenschillen en dergelijke graag deponeren in de daarvoor bestemde prullenbakken.

Oefenen
Aan de rechterzijde van de drivingrange bevindt zich de grasrange. U kunt deze gebruiken, wanneer die open is. Dit wordt bepaald door de greenkeeper en staat vermeld op de site (uitgebreide baanstatus). Het is niet toegestaan om van het gras tussen de matten en de bunker af te slaan. Wel kunt u uit de bunker en van de matten slaan.

Starttijden ( aanmelden en annuleren)
Voordat u de baan ingaat, dient u zich aan te melden via de zuil bij de receptie. Mocht u geen gebruik maken van uw geboekte starttijd, graag de reservering annuleren. Met een ‘no show’ benadeelt u uw mede-clubleden/spelers. Vanaf nu gaan we monitoren op no-show. Dus als u niet van plan bent te komen graag afmelden!

Belangrijke wijziging reserveren flight op zaterdag en zondag
Een ‘1 of 2 bal’ tijdens prime time (11.00 uur- 14.00 uur) op zaterdag en zondag kan worden aangevuld met extra golfers. U kunt via Egolf4U u zelf bijboeken of u kunt dit ook doen via de receptie.