Afgelopen donderdag 8 maart vond de jaarlijkse Regelquiz avond plaats. Nick Elsen had maar liefst 65 regelvragen bedacht waarop de 50 deelnemers zich konden stukbijten. Vaak waren de vragen voorzien van foto`s die op onze eigen baan genomen waren. Dat verhoogde natuurlijk het realiteitsgehalte aanzienlijk en leidde tot veel herkenning van praktijksituaties.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een vraag waarop een bal op het bruggetje ligt bij hole 2 van de Executive Course. Hoe te handelen, ligt deze bal wel of niet in de waterhindernis, gelden de waterhindernis regels of is het een vast obstakel? Ga er maar aan staan. Chapeau Nick voor zoveel werk en creativiteit.
In groepjes van 3 a 4 personen gingen de deelnemers aan de slag en werden de verschillende regelvragen beantwoord. Na afloop van al die hersenbrekerij, werden de vragen gezamenlijk  doorgenomen en was er regelmatig verbazing over het juiste antwoord. Natuurlijk was het ook heel spannend toen Nick bekend maakte welk team zich de winnaar mocht noemen van de Regelquiz Stippelberg Weet 2018.

Uus Zijlmans, Fieke van Griensven en Cees Adams hadden de meeste vragen goed en ontvingen een heerlijke fles wijn.
Zeer verdienstelijk werden Jan Rooijackers, Dirk Boef en Otto Nijst tweede.

Een hele gezellige en leerzame avond werd afgesloten met veel napraten en een lekker drankje. Wat hebben we toch een leuke club, getuige ook onderstaande foto`s.