Wie is wie

Korte profielen van onze businessleden

Jan Rooijackers

Jan Rooijackers

Woninginrichter Gemert

Woninginrichter Gemert, bedrijf bestaat ruim 90 jaar. Wij zijn de 3e generatie en doe dit samen met mijn broer Bernard. Wij houden ons bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig staat wij ons mannetje. Wij geven interieur adviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel, slapen, relaxfauteuils en meubelen. Maatwerk.
Meer dan 40 jaar actief gehockeyd bij Gemert. Golf sinds 2007 en speel dit jaar voor de 3e keer competitie op zondag.

Kees Brood

Kees Brood

Werkzaam bij Flynth adviseurs en accountants, Deurne

Ruim 35 jaar actief als accountant en adviseur in het MKB en bij non-profit organisaties in met name Zuidoost Nederland. Vanaf 2005 werkzaam binnen Flynth adviseurs en accountants na de inbreng hierbinnen van Maatschap Brood & van Ewijk Accountants die in 1984 werd gesticht.
Naast een brede ervaring met jaarrekeningen en belastingaangiften heb ik specialisaties opgebouwd op het gebied van bedrijfsoverdrachten (zowel aan de kopers- als verkoperszijde), financieringsaanvragen, (liquiditeits-)prognoses en financiële planningen.
Ik ben een sociaal en maatschappelijk betrokken persoon, die altijd streeft naar en denkt in oplossingen en verbindingen.
In 2012 ben ik lid geworden van Golfbaan Stippelberg. Het golfspel biedt, net als mijn vak, altijd weer nieuwe uitdagingen. Als lid van de commissie Businessclub Stippelberg probeer ik mijn steentje bij te dragen aan het met elkaar verbinden van ondernemers.

Huub Smeets

Huub Smeets

Eigenaar van LEASME.NL

Huub Smeets is inmiddels geen onbekende meer binnen Golfbaan Stippelberg. In het dagelijks leven is Huub eigenaar van LEASME.NL een onafhankelijk intermediair die voor opdrachtgevers de meest aantrekkelijke autolease deal zoekt.
De auto, dan wel bedrijfswagen, die u op het oog heeft wordt door ons aangeboden aan leidende marktpartijen binnen Nederland en de meest aantrekkelijke lease optie wordt aan u voorgelegd.
Door deze werkwijze geniet u niet alleen van gebundelde inkoopkortingen maar ook van een prijsniveau dat normaliter is voorbehouden aan bedrijven met een aanzienlijk wagenpark.
LEASME.NL focust met name op het MKB, alsmede de particuliere markt en u kunt bij ons terecht voor het leasen van een nieuwe dan wel zo goed als nieuwe auto, ook voor een huurauto, voor bedrijfswagens of het leasen van een auto voor eigen gebruik middels private lease.
Bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Hugo van Osch

Hugo van Osch

Directeur/ Eigenaar van Arte

Het ondernemerschap is Hugo van Osch (geboren en getogen in Deurne) met de paplepel ingegoten. Zijn hele familie bestaat uit ondernemers. Toen hij zelf een nieuwe keuken kocht met keukenblad wist hij het: dit moest anders en beter. In 1995 startte hij samen met vier anderen, in een kleine fabriekshal in Deurne, het bedrijf Arte di Granito. Een bedrijf dat hoge kwaliteit natuurstenen keukenbladen leverde. Nu 20 jaar later levert Arte niet alleen werkbladen voor keukens maar ook sanitair en bedienen ze de projectmarkt in de materialen graniet, steencomposiet, keramiek, Dekton en glas. Arte is gevestigd aan de Maisdijk 4 in Helmond.