Golfschool

Golfschool Stippelberg 2.015

 

Johan is sinds 1994 PGA A-professional en sinds de aanleg van Golfbaan Stippelberg verbonden aan de Golfschool. Sinds 1 april j.l. is hij trots eigenaar geworden van Golfschool Stippelberg 2.015. Johan heeft zelf 7 jaar als professioneel speler en caddie/coach op de Europese Tour veel van het spel meegemaakt. Door zijn relaxte en simpele, persoonsgerichte manier van lesgeven zal uw spelplezier en scorend vermogen op korte maar zeker ook lange termijn zeker toenemen.

Samen met enkele zeer ervaren professionals zal hij invulling geven aan de Golfschool en met een overzichtelijk en uitdagend lesaanbod kunt u samen de Golfschool als golfer het beste in uzelf naar boven halen.

U kunt bij Johan terecht voor alle informatie

Hij heeft zich gespecialiseerd in:

  • golflessen op elk niveau m.b.v. de modernste hulpmiddelen
  • Kort spel
  • club- tassen- trolley verkoop/ clubrepair/fitting (zie de mooie shop/clubfittingruimte op de drivingrange)
  • mentale trainingen, focustraining en leren scoren onder druk
  • individuele coaching of workshops

Voor lessen en alle andere info of reserveringen kunt u Johan bereiken via: mindyourswing@live.nl.

 

Als PGA A-professional heeft Cees inmiddels al meer dan 20 jaar werkervaring opgebouwd. Na in de eerste jaren veel wedstrijden gespeeld te hebben is hij volledig voor het lesgeven gegaan. Met enthousiasme wil hij op een ontspannen manier zijn kennis overbrengen. Zijn passie is dan ook het verhogen van het spelplezier voor golfers op alle niveaus. Hij geeft sinds 2001 met veel plezier golfles op Golfbaan De Schoot en Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

‘Met behulp van de aller modernste hulpmiddelen wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt. Ga de uitdaging met me aan!’

Specialisatie:

  • De technische aspecten van alle basisslagen.
  • Mentaal, ‘Maakt u vaak op dezelfde hole de zelfde fout?’
  • Coursemanagement, ‘met een goed gameplan kunt u zeker 5 slagen per ronde winnen’.
  • Werkt met ‘De Golf Academie’ en het ‘9-stappenplan’.
  • Veel kennis op het gebied van golfmaterialen.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.

 

Mijn naam is Jules Kappen. Ik ben 45 jaar, al 14 jaar gelukkig getrouwd met Odette, heb een zoon van 11 jaar en een dochter van 6 jaar en woon in Oss. Ik ben sinds 1997 PGA Golfprofessional, waarvoor ik de Opleiding tot Golfprofessional gedaan heb. Daarvoor heb ik het CIOS en de Academie Voor Lichamelijke Oefening gedaan. Naast Golfprofessional ben ik ook Tennisleraar, Basketbaltrainer en Windsurfinstructeur. De hiervoor vereiste diploma’s heb ik allemaal op het CIOS behaald.

Na de opleiding tot Golfprofessional heb ik bijna 4 jaar met veel plezier les gegeven op Golf en Businessclub “de Scherpenbergh” in Apeldoorn. Ik heb in 2001 en 2002 zo’n 2 jaar fulltime professionele toernooien gespeeld op de Pro Golf Tour en PGA Holland Tour, en heb mij in deze periode ook 2 keer tevergeefs proberen te kwalificeren voor de Europese Tour via de Q-school. Op dit moment ben ik naast teaching professional op de Stippelberg ook werkzaam als Golfleraar op Golfbaan “Oijense Zij” in Oss, alwaar ik mijn eigen golfschool run. Bij het lesgeven is mijn kracht om de techniek en sportbeweging in het algemeen, aan de hand van balvlucht en balcontact, snel te kunnen analyseren, en efficiënter te maken. Ook kan ik met mijn achtergrond van CIOS en Sportacademie, bewegingsoplossingen zoeken voor golfers met fysieke problemen en blessures zodat men toch een balletje kan slaan. En proberen blessures voor de toekomst te voorkomen. Door mijn ervaring als Playing Professional geef ik les en coach ik op alle niveau’s van beginnende golfers tot professionele spelers waarbij plezier in het spel voorop staat.

Naast het lesgeven ben ik nog volop bezig met het spelen van toernooien op de PGA-Holland Tour. U kunt mijn resultaten volgen op www.pgaholland.nl onder wedstrijden.
In 2010 haalde ik bij het spelen wel één van mijn mooiste resultaten wat leidde tot een stukje in het brabants dagblad.

Mijn lesdagen op de Stippelberg zijn Vrijdag, Zaterdag en Zondag.