Banner

Stap-1-Golfbaanpermissie-212x300Stap 1
(baanpermissie):

Je maakt kennis met de omgeving op de golfbaan en leert de basis beginselen van golf; techniek en etiquette. Hiermee ben je in staat om op een plezierige en veilige manier baanervaring op te doen. Je leert ook hoe je zelf kunt oefenen en je fysiek voorbereiding kunt doen.

7 lessen: 5 technieklessen en 2 baanlessen (Executive Course).

Stap-2-Naar-Clubhandicap-54-212x300Stap 2
(clubhandicap 54)

Aan het einde van deze stap kun je spelen in de baan volgens de etiquette- en golfregels die voor de beginnende golfer belangrijk zijn. Je maakt door middel van ervaringsgericht leren kennis met de golfsport. Door te oefenen, leer je ook waar je staat in je ontwikkeling.

7 lessen: 5 technieklessen, 1 baanles op de Championship Course en 1 baanles op de Executive Course

Stap-3-Naar-handicap-36-219x300Stap 3
(handicap 36)

Tijdens deze stap ga je meer lengte in je slagen krijgen door de inzet van verschillende golfclubs. Je gaat de beleving op de golfbaan vergroten door actief te spelen. Er ontstaat een duidelijker beeld van je eigen spel en mogelijkheden, waardoor je de holes slimmer speelt. Je blijft je dooronywikkelen op weg naar een grotere succesbeleving.

5 technieklessen,1 baanles op de Championship Course en 1 baanles op de Executive Course.

Golfcursus Stippelberg

Tijdens deze cursus leer je speciale technieken om onze inlandse links beter te bespelen. Je leert diverse balvluchten, moeilijke liggingen rondom de green, op verschillende manieren pitchen en coursemangement op de Championship course.

Ook kunt u terecht op de website van NGF 9 stappenplan