Cross country

Winnaars Cross Country 2018:

  1. Riedet van der Heijden en Theo Donkers
  2. Edwin Verbrugge en Giel van den Heuvel
  3. Elly Willekens en Ronald Pieters

Op zondag 14 oktober was het weer tijd voor de jaarlijkse cross-countrywedstrijd op golfbaan de Stippelberg. Een wedstrijd waar wederom veel belangstelling voor was, gezien het aantal van 72 deelnemers. De wedstrijd waarbij we letterlijk dwars door de baan naar een andere green mochten spelen zonder ‘fore’ te roepen en waarbij je regelmatig, ondanks dat je de baan wekelijks speelt, voor de vraag staat hoe gaan we deze hole nu spelen en waar is het nu slim om de bal te spelen, als dat al lukt. Daarnaast blijft het lastig hoe en waar je moet slaan als je van een andere zijde de green aanspeelt of als je niet eens de green of zelfs de vlag kunt zien.

We werden random aan elkaar gekoppeld en gingen als team tegen 10.00 uur samen met onze flightgenoten Ton en Frans de baan in. We hebben een gezellige ronde gelopen, waarbij we bij elke hole probeerden het voor ons beste resultaat te scoren. Enige uren later, en de nodige birdies, parren en bogeys verder, keerden we terug en belandden we op het terras van het clubhuis, waar het nog een flinke tijd genieten was onder het genot van een hapje, een drankje en een aangenaam zonnetje. Nadat alle scores waren geteld en gecontroleerd bleek dat we vandaag zelfs de winnende score hadden neergezet.

Wederom had de wedstrijdcommissie een leuke wedstrijd georganiseerd. We willen dan ook graag de commissie en met name Irene en Eddy bedanken voor hun inzet.

Riedet en Theo