Op zaterdag 29 september 2018 is de 17deeditie van het Gemert-Bakelse Golfkampioenschap gehouden. Rond half 10 werd het een drukte van jewelste rond de wedstrijdtafel. Maar liefst rond de honderd deelnemers hadden zich ingeschreven. Na het openingswoord van wethouder Miranda de Ruijter en de speluitleg toog iedereen met groot enthousiasme al druk pratend naar de holes. Iedereen had er zin in! Heerlijk weer, mooie golfbaan, gezellige flights.

Na een geweldige dag buiten sportief bezig zijn, streek iedereen op het nog steeds zonnige terras neer voor een welverdiend drankje. Intussen werd er druk gewerkt om de uitslag van de wedstrijd te kunnen vertellen. Want dat is toch het uiteindelijke doel: Wie is er kampioen?

    Stableford dames:                                                Stableford heren:                                       

1  Gemma van de Linden (37 Sf)                            1  Bas Willemsen (43 Sf)

2  Riedet van der Heijden (34 Sf)                          2  Marc Cabret (42 Sf)

3  Dianne Bisseling (33 Sf)                                      3  Julian van Beurden (39)

   Strokeplay dames                                                  Strokeplay heren:

1 Dymphy Stockx (93)                                      1 Nick Elsen (73)

2 Ingeborg vaan Rooij (94)                                     2 Jos van Erp (78)

3 Cecile Hendriks (95)                                             3 Ronald Pieters (79)

Tijdens de prijsuitreiking stond intussen het buffet klaar en was het speenvarken gaar. Alleen al de geur was heerlijk. En iedereen was hongerig na zo’n hele dag buiten. Dus na de felicitaties aan de soms nog wat verraste winnaars werd het tijd om te eten.
Intussen kwamen ook de bandleden van Fox en de Strotjes door het clubhuis gelopen in hun geweldige outfits. Toen de band eenmaal begon te spelen, zat de stemming er al snel helemaal in. Er werd ingehaakt, meegezongen en gedanst. Wat een geweldig feestje werd het! Kortom: Het was een fantastische dag.

Gemert-Bakels kampioenschap