Inmiddels is de laatste speelronde voor de NGF competitie ingegaan. Wat vlogen de weken voorbij!

Op zondag 29 april was het eerste kampioenen team een feit. Op Hoenshuis wist heren 3 een 11-7 overwinning binnen te slepen tegen De Schoot en dat bleek al voldoende voor het kampioenschap! Een zeer mooie prestatie voor een nieuw team waar de meeste heren voor het eerst competitie speelden. Zondag spelen zij nog op Landgoed Nieuwkerk hun laatste wedstrijd.

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag had dames senioren de laatste speeldag met een spannende wedstrijd tegen Geijsteren om het kampioenschap. Het werd een nipte overwinning voor Geijsteren en werden de dames verdienstelijk 2e.

 

 

 

 

 

 

Bij het uitbrengen van de StipFlits (zondag 6 mei) is ook de laatste zondag als speeldag gestart.

Heren 1 en 2 zijn gastheer op de Stippelberg. Hierbij wordt het voor heren 1 een lange dag wachten om te zien of zij nog kampioen kunnen worden. Tongelreep heeft de beste papieren.

Heren 2 moet afwachten of de directe tegenstanders punten laten liggen, waardoor klasse behoud een feit wordt.

Heren 4 sluit de competitie af op Toxandria. Hopelijk kunnen zij nog wat punten pakken tegen Land van Thorn. Het was voor hen een erg sterke poule.

Dames 1 heeft zich inmiddels verzekerd van behoud in de 1e klasse en sluit op de Tongelreep af tegen Bleijenbeek voor een 2e plaats in de poule.

Dames 2 sluit de competitie af op Overbrug. Tegen Bleijenbeek proberen zij de winst binnen te halen, waardoor ze mogelijk in de huidige klasse blijven.

Heren Senioren moet nog een week wachten en sluit op 11 mei de competitie af op Princenbosch. Tegen De Dommel zij winst binnen te halen waardoor ze in de middenmoot kunnen eindigen.

Eind mei zullen we met de spelers van de diverse teams de competitie gezellig afsluiten en de kampioen(en) huldigen.

Het eerste kampioensteam is bekend!