Dorine Daemen, nieuwe golfbaanmanager

Jeroen van Triest, manager  van Golfbaan Stippelberg heeft bij ons bestuur eerder aangegeven  dat hij met ingang van 1 september 2018 in dienst treedt als general manager bij golfbaan Het Rijk van Nijmegen.

Wij hebben ons als bestuur beraden over de wijze van opvolging en ervoor gekozen Dorine Daemen, tot nu toe hoofd receptie en sales&events te benoemen tot algemeen manager van onze golfbaan.

Tegelijkertijd is in goed overleg besloten de organisatie verder aan te vullen zodat administratie, beheer, receptie, sales&events en horeca elkaar en de algemeen manager kunnen versterken en ondersteunen. Wij zijn verheugd dat Dorine, zo bekend met onze golfbaan en golfvereniging en haar sterke netwerk in de golfbranche, bereid is  deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wij wensen Dorine en onze organisatie alle succes in het belang van al onze huidige en toekomstige leden.

Namens het bestuur van Stichting Golfbaan Stippelberg

 Jan van Maasakkers, voorzitter

 

Mijn naam is Dorine Daemen, ik ben 44 jaar en woonachtig te Eindhoven.
Menig lid kent mij wellicht nog van de periode dat ik als fanatiek golfster en betrokken lid in Bakel te vinden was. Anderen hebben me ongetwijfeld het  afgelopen jaar ontmoet op Golfbaan Stippelberg in de functie van hoofd receptie en sales&events.

Na ruim 12 jaar als project- en operationeel manager werkzaam  te zijn geweest binnen de mode- c.q. sportbranche, ben ik gestart met mijn eigen werving- en selectie bureau. Tijdens deze 6 jaar als zelfstandig ondernemer is mijn kerntaak geweest om bij verschillende bedrijven de juiste mensen op de juiste plek te zetten op management niveau.

Golfen was en is mijn passie en daardoor ben ik op zoek gegaan om van mijn hobby mijn werk te maken. In 2016 heb ik de overstap gemaakt naar de golfbranche en ben als hoofd horeca gaan werken bij Golfbaan de Golfhorst in America.  Mijn golfhart had ik in 2010 verloren aan Golfbaan Stippelberg, dus toen de kans zich voordeed om hier als verantwoordelijke voor de receptie en sales&events te starten was de keuze voor mij zo gemaakt. Het afgelopen jaar heb  ik veel leden leren kennen, mooie wedstrijden en toernooien mogen organiseren , voor uitdagingen gestaan en de organisatie goed leren kennen.

De koers die ik afgelopen jaar heb ingezet zie ik als basis voor de stevige uitdaging die er voor de baanmanager bij Golfbaan Stippelberg ligt, waardoor ik voornemens ben met vertrouwen  en enthousiasme deze koers voort te zetten. Ik hou van avonturen aangaan, op een open en nuchtere manier.   Passie en gedrevenheid is voor mij de sleutel tot succes. Ik wil graag leren en mezelf uitdagen. Op een plezierige en enthousiaste manier werken naar een positief resultaat.

Manager Golfbaan Stippelberg:  een spannend avontuur waar ik in geloof!

Mooi om samen met jullie dit avontuur aan te gaan. 

Tot snel op Golfbaan Stippelberg,

Dorine Daemen

 

 

Nieuwe golfbaanmanager