Bij de jeugdcommissie heeft Sam Verhoeven de voorzittershamer overgenomen van Patricia van der Spank. Daarnaast zijn er twee nieuwe leden aangetreden: Dennis van der Meijden en Mirella Jacobs. Zij stellen zich graag aan u voor:

Dennis van der Meijden
Ik ben Dennis van der Meijden, 45 jaar, getrouwd en heb 2 kinderen Bram ( 13 jaar) en Julia (16 jaar). Wij wonen sinds augustus vorig jaar in Bakel. Onze zoon Bram speelt sinds zijn achtste bij golfbaan Stippelberg. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de jeugd onder het motto: zonder jeugd geen familiesport en zonder jeugd geen talentenontwikkeling.
Laat ons alstublieft weten als u goede ideeën hebt om onze jeugd bij Stippelberg te blijven binden en om ervoor te zorgen dat we nog meer jeugd op onze baan zien. Een sportieve groet, Dennis.

Mirella Jacobs
Ik ben Mirella Jacobs, 44 jaar, getrouwd met René Geeven en de moeder van Veerle Geeven. Samen wonen we in Gemert. Toen Veerle 6,5 jaar was wilde ze graag golf spelen (zonder enige aanmoediging van haar ouders). Gelukkig kon dit bij golfbaan Stippelberg. Nu na ongeveer 6 jaar trouwe supporter te zijn, kwam de vraag naar hulp bij de jeugdcommissie. Ik vind het belangrijk dat er goede aandacht is voor de jeugd en heb mij daarom aangemeld. Dat we de jeugd uitdagen met aantrekkelijke activiteiten, zodat ze blijven deelnemen aan deze sport. Daar ga ik mij ook vooral op richten de komende periode. Ik heb er zin in!

Op de foto van links naar rechts: Sam Verhoeven (voorzitter), Mirella Jacobs (coördinator), Dennis van der Meijden (secretaris), Patricia van der Spank (coördinator).

Nieuwe leden Jeugdcommisie stellen zich voor