Wil je graag kennismaken met de trainingen van EMC Slank & Fit te Bakel?

Speciaal voor leden van onze golfbaan, heeft EMC een leuk aanbod. Je mag geheel vrijblijvend een proefles infraroodtraining inplannen ter waarde van 45,- euro. Deze infraroodtraining is gericht op soepele spieren en gewrichten. Tegelijkertijd wordt de vetverbranding 5 keer zo snel gestimuleerd vergeleken met een normale training. Een vrijblijvende proefles op de Milon Cirkel is ook mogelijk. Dit is een totale workout van 35 minuten. Hierbij worden de spieren verstevigd en de conditie getraind.
Meld je aan per mail info@emcslankenfit.nl  of per telefoon 0492 745 159.

Ervaring Huub Smeets met EMC Slank en Fit
In januari 2018 ben ik op gesprek geweest bij EMC Slank & Fit. Ik was mijn conditie en gewicht helemaal zat. In december was ik niet meer van de bank af te slaan. In de wandelgangen hoorde ik goede berichten over EMC en ik ben meteen tot actie overgegaan.
Afspraak gemaakt, goed gesprek gehad en per direct gestart. Ik heb meteen het hele pakket genomen; de infraroodtraining en de Milon training.

Wat ben ik blij dat ik ben gestart
Ik ben nu 3 maanden verder en ben inmiddels ruim 20 kilo kwijt. Natuurlijk moet ik zelf de discipline opbrengen en mijn voedingspatroon in de gaten houden, maar de training en de begeleiding van EMC hebben me wel de handvaten gegeven die ik nodig had! Ik voel me er op mijn gemak, de persoonlijke begeleiding sluit goed bij me aan en het kleinschalige geeft een gemoedelijke sfeer.
In deze 3 maanden heb ik alleen maar winst gemaakt: ik voel me fit, heb veel meer energie, mijn gezondheid is verbeterd en ik zit lekker in mijn vel. Natuurlijk heb ik aanpassingen mijn voeding aangepast, maar evengoed hou ik van een feestje op zijn tijd en dat moet ook kunnen (het moet per slot van rekening wel leuk blijven).
Voor mijn werk ben ik regelmatig in het buitenland. Maar ook dan kan ik prima de juiste keuzes maken qua voeding en beweging.
Enig minpuntje met dit nieuwe lijf van mij is, dat ik het golfen weer opnieuw heb moeten leren…. 😉

Speciale EMC actie voor onze leden