Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Foto van Toss design
Toss design

Toss design is een samenwerking tussen twee creatieve doeners die beschikken over een zeer ruime ervaring in de keuken- en meubelbranche. De interactie tussen kennis en ervaring maakt ons een krachtige combinatie. We zien het als onze plicht om klanten goed te adviseren, zodat de juiste keuzes daar als vanzelf uit voortvloeien. Van keukenontwerp, apparatuur en materiaalkeuze tot een compleet interieuradvies; Toss design is u graag van dienst. Onze prijs is niet anders, onze expertise en service wel.

Foto van Rooijackers Woninginrichter Gemert
Rooijackers Woninginrichter Gemert

Jan Rooijackers, Woninginrichter Gemert, bedrijf bestaat ruim 90 jaar. Wij zijn de derde generatie en doe dit samen met mijn Broer Bernard. Wij houden ons bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig staan wij ons mannetje. Wij geven interieuradviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel, slapen, relaxfauteuils en meubelen.
Meer dan 40 jaar actief gehockeyd bij Gemert. Golf GVB gehaald in 2007 en speel vanaf begin op de Stippelberg.

Foto van QPC Schoonmaak
QPC Schoonmaak

QPC Schoonmaak is vanuit Volkel actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Harry van den Broek is oprichter van QPC Schoonmaak en sportief actief geweest met worstelen, voetbal en tennis. Momenteel actief bezig met golf op de uitdagende banen van Stippelberg. Reeds 25 jaar een plat georganiseerd familiebedrijf waarin ruim 100 medewerkers werkzaam zijn. Schoonmaakwerkzaamheden in/aan o.a. kantoren, fabrieken, sport-, leer-, zorg-, en wooncomplexen. Niet alleen dagelijkse schoonmaak, specialistische of eenmalige werkzaamheden, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en beveiliging zit in het dienstenpakket van QPC Schoonmaak.

Foto van Jobbex
Jobbex

Jobbex is een organisatie die capaciteitsproblemen oplost op het gebied van softwaredevelopers en engineers. Door de jaren heen hebben wij onze naam gevestigd rondom Eindhoven. Met een vestiging in Uden en in Lissabon bedienen wij onze klanten met -met name- Portugese professionals.
U moet dan denken aan hoogopgeleide, uitstekend Engelssprekende professionals die zich graag willen vestigen in deze regio of remote van uit Lissabon werken . De businessclub van de Stippelberg spreekt ons aan omdat wij direct partijen zien die wij uitstekend van dienst zouden kunnen zijn. Wij kijken er dan ook naar uit u te ontmoeten op de baan!

Foto van WVDB Adviseurs Accountants
WVDB Adviseurs Accountants

WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech. We zijn vanuit verschillende disciplines actief: accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. WVDB Adviseurs Accountants onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Onze organisatie telt ruim 300 medewerkers, die werken vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre. We zijn daarmee een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid-Nederland.

Foto van Pulse Business Solutions
Pulse Business Solutions

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren met business software op basis van het Microsoft Dynamics 365- platform.
Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis waarmee we Dynamics 365 verrijken. Mensen van Pulse komen zelf uit de branches waar onze ruim 200 klanten in werken: bouwtoelevering, machine- & apparatenbouw, groothandel & distributie, automotive, metaal en kunststof & chemie. Dat betekent dat we meepraten en meedenken over uitdagingen in die branches en best-practices inzetten. Hiermee stellen we onze klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie.

Daag ons uit!

Foto van Smood BV
Smood BV

Ontwikkeling, innovatie in SMOOD SMART FOOD Produkten
Het optimaliseren van voeding voor gezondheid, gemak en leidend in smaak met nieuwe proces technologie, duurzaam en efficiënt. Focus op nieuwe Food concepten: Smart Mix met volkoren, verse en Whole Food: granen (haver), fruit, groente, vlees, paddestoelen en noten. Meting van de bio-actieve stoffen (antioxidanten, vitamines, etc.). Basis: rauwe, verse en natuurlijke ingrediënten met minimum in Food Processing mede gericht op het voorkomen van voedselverspilling.
Design van Smart Healthy Food met proces technology; minimale (0%) toevoeging van suiker, E-nummers and maximaal behoud van vitamines, antioxidanten, eiwitten, omega 3/6 en nutritionele waarde.
Gentle Processing in de praktijk met Ultra Fast Blender-maalsystemen, Extrusie, Vacuüm Droogsys-temen, Pre-Cooking / Coating / Hygiëniseer processen.

Foto van Value IQ
Value IQ

Value IQ: van visie naar rendement.

Value IQ  is gespecialiseerd in duurzame waardecreatie en organisatorische- en indien nodig financiële-herstructurering. Gebaseerd op een uit Operational Excellence afgeleide integrale methode, ondersteund met Data-Science worden procesverbeteringsacties ingezet die blijvend effect hebben.

Value IQ vervult turn-key opdrachten voor klanten van klein tot groot en draagt zorg voor een volledige maatwerk implementatie. Van plan tot en met de uitvoer en borging. De rol en inzet verandert gedurende de loop van het project.  Beginnend als procesverbeteraar en verandermanager schuift de rol op naar een coach en Trusted Advisor met tevreden klanten van het eerste uur.

  • Meer dan 30 jaar praktijkervaring
  • Integrale methodische aanpak
  • Driedimensionaal: Proces – Mens – Financieel
  • Driven by Data, empowered by people & passion
  • Effectief & flexibel

 

Foto van Croonwolter & Dros B.V.
Croonwolter & Dros B.V.

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter & dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros heeft vestigingen in heel Nederland en is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore.

Foto van Linders Kampeerauto’s
Linders Kampeerauto’s

Maarten Linders, samen met mijn echtgenote Miriam run ik sinds 2004 een full-service camperbedrijf in Bakel, waar men terecht kan voor onderhoud en reparatie van campers. We zijn officieel dealer van de prachtige merken Carthago en Knaus. Tevens verzorgen wij de opbouw van accessoires, schade expertise en schadeherstel.

Leuk om te weten, veel camperaars nemen de golftas mee op reis!

Foto van Berkvens BV
Berkvens BV

Berkvens Deursystemen is een familiebedrijf uit Someren, dat al meer dan 85 jaar bestaat. Het is de sterkst vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw.
Berkvens wordt gedreven door duurzame samenwerking me alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Met unieke serviceconcepten worden alle schakels in de bouwketen ontzorgd.

Foto van Modexpress BV (voorheen CB Fashion)
Modexpress BV (voorheen CB Fashion)

Modexpress werd opgericht in 1996 door Mark Fransen, eigenaar en CEO. Van kleinschalige kledingdistributie is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van supply chain oplossingen voor een groot aantal (inter)nationale modebedrijven. Het dienstenpakket omvat ondermeer air & ocean, opslag, voorraadbeheer & mondiale fulfilment voor groothandel, retailers, webshops naar zowel consumenten als zakelijke afnemers.

Bij Modexpress werken ruim 600 mensen verspreid over 7 distributiecentra in Nederland met een capaciteit van ruim 140.000 vierkante meter. Er werken inmiddels ruim 600 Fte’s bij de onderneming.

Foto van Hanos Venlo
Hanos Venlo

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

VDN ICT

VDN ICT helpt jou bij het maken van de juiste ICT keuzes en de uitvoering die volgt uit deze keuzes.

We zijn een allround systeem-en netwerkbeheerders team. Wij zorgen voor duidelijkheid op het gebied van ICT gebaseerd op een vooraf heldere kostenstructuur. Nooit meer verrassingen achteraf. Wij doen dit voor klanten in Zuid-Oost Nederland met 10-50 werkplekken en waar jij als Algemeen of Financieel Directeur ICT in je portefeuille hebt.

Onze specialismes zijn Windows netwerken, backup en disaster recovery, externe helpdesk en beveiligingsoplossingen.

Foto van RSW Accountants + Adviseurs
RSW Accountants + Adviseurs

RSW Accountants + Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. We vertalen complexe cijfers en bedrijfsprocessen in klare taal, schakelen direct als een vraag niet kan wachten en geven ongevraagd advies als de omstandigheden dat vereisen. Constructief, duidelijk en flexibel dus, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is heel simpel: u kunt veel krachtiger bouwen aan de toekomst als u met een goed gevoel omkijkt naar het verleden. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor u klaar:
accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie en verwerking, HRM activiteiten en administratie.

Foto van Eddy Elektro
Eddy Elektro

Eddy Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel bedrijfsmatige, agrarische als particuliere werkzaamheden.
Met een team van ongeveer 10 mensen bedien wij onze klantenkring tot ver buiten de regio. Onze specialisaties zijn:
Elektrotechnische installaties, verlichting, inbraakbeveiliging, domotica, camerasystemen, datanetwerken, stofzuigsystemen, geluidsinstallaties enz.
Graag komen wij in contact met u, startend met een persoonlijk gesprek.

Foto van BPM Software BV
BPM Software BV

Als Softwarehuis maken we een generieke oplossing (BPM Server) om de resultaten van andere systemen (vaak boekhoud-of logistieke pakketten) te optimaliseren. Altijd gericht op het verbeteren van de bestaande situatie. We voegen meer mogelijkheden toe aan de in gebruik zijnde software, waarbij we als geen ander in staat zijn, verschillende systemen als één te laten functioneren.

We optimaliseren de processen en creëren zo meer rendement voor onze klanten. Door onze software toe te voegen, verhoogt een bedrijf zijn prestatie, zonder de organisatie te belasten met her-implementatie van software.

Foto van Kuijpers
Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. We ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij onze integrale aanpak, landelijke dekking en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken.

Foto van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV
Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV

Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen biedt gefundeerde kwaliteit sinds 1873. De werkwijze van Van den Bouwhuijsen kenmerkt zich door meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
De gemeenschappelijke deler van onze medewerkers is de liefde  voor het vakmanschap. Daardoor gaan we voor 100% kwaliteit. Of het nu gaat om restauraties, renovaties of nieuwbouw van utiliteitsgebouwen of een enkele woning. Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen denkt met haar klanten mee!

Goorts International Investigations

Het bedrijf werd gestart in 2005 na, onder anderen, 20 jaar in overheidsdienst werkzaam geweest te zijn. Onder de huidige naam Goorts International Investigations, worden wereldwijd onderzoeken verricht voor diverse ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en organisaties. Ook kan men bij ons terecht voor speciale beveiligingswerkzaamheden, gericht op persoonlijke veiligheid. Security consultancy behoort eveneens tot ons takenpakket.
Voor de verdere uitleg en informatie, kunt u terecht bij Toine Goorts. Hierna wordt u aan de juiste medewerker voorgesteld die u kan helpen bij een gedegen advies of een goede oplossing voor een mogelijk probleem.
Integriteit en vertrouwen staan hierbij voorop.

Foto van Vast & Goed
Vast & Goed

Vast&Goed is in verschillende segmenten van de vastgoedmarkt actief. De nadruk ligt daarbij op aankoop en ontwikkeling van zakelijk en recreatief onroerend goed. Wij onderscheiden ons door de goede samenwerking met opdrachtgevers en partners. Een samenwerking die wat ons betreft loopt van het eerste initiatief tot en met exploitatie. Onze visie: Succes is een teamsport en door samenwerking komt het ‘vast & zeker goed’. Daarnaast is Vast & Goed actief met deelneming en financiering in andere bedrijven. Door de sterke bedrijfservaring van het Vast & Goed team is gebleken dat zo’n participatie een sterke impuls aan het bedrijfsresultaat geeft.