Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Foto van BPM Software BV
BPM Software BV

Als Softwarehuis maken we een generieke oplossing (BPM Server) om de resultaten van andere systemen (vaak boekhoud-of logistieke pakketten) te optimaliseren. Altijd gericht op het verbeteren van de bestaande situatie. We voegen meer mogelijkheden toe aan de in gebruik zijnde software, waarbij we als geen ander in staat zijn, verschillende systemen als één te laten functioneren.

We optimaliseren de processen en creëren zo meer rendement voor onze klanten. Door onze software toe te voegen, verhoogt een bedrijf zijn prestatie, zonder de organisatie te belasten met her-implementatie van software.

Foto van Modexpress BV (voorheen CB Fashion)
Modexpress BV (voorheen CB Fashion)

Modexpress werd opgericht in 1996 door Mark Fransen, eigenaar en CEO. Van kleinschalige kledingdistributie is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van supply chain oplossingen voor een groot aantal (inter)nationale modebedrijven. Het dienstenpakket omvat ondermeer air & ocean, opslag, voorraadbeheer & mondiale fulfilment voor groothandel, retailers, webshops naar zowel consumenten als zakelijke afnemers.

Bij Modexpress werken ruim 600 mensen verspreid over 7 distributiecentra in Nederland met een capaciteit van ruim 140.000 vierkante meter. Er werken inmiddels ruim 600 Fte’s bij de onderneming.

Foto van Janssens Kassasystemen B.V.
Janssens Kassasystemen B.V.

Janssens Kassasystemen is in 1981 gestart met het aanbieden van service en onderhoud op (toen nog) elektronische kasregisters. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van complete automatiseringsoplossingen voor horeca en retail. Al meer dan dertig jaar zijn wij dé specialist op het gebied van afrekenen.
Als gevolg van onze ruime ervaring en expertise beschikken wij over een krachtig aanbod in kassa-automatisering, na een weloverwogen selectie van leveranciers.
Janssens Kassasystemen biedt u diverse totaaloplossingen van geïntegreerde kassa’s, bedieningsunits en computersystemen (hard-en software).
Vanzelfsprekend leveren wij met plezier de bijbehorende service en support.

 

Foto van RSW Accountants + Adviseurs
RSW Accountants + Adviseurs

RSW Accountants + Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. We vertalen complexe cijfers en bedrijfsprocessen in klare taal, schakelen direct als een vraag niet kan wachten en geven ongevraagd advies als de omstandigheden dat vereisen. Constructief, duidelijk en flexibel dus, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is heel simpel: u kunt veel krachtiger bouwen aan de toekomst als u met een goed gevoel omkijkt naar het verleden. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor u klaar:
accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie en verwerking, HRM activiteiten en administratie.

Foto van VDN ICT
VDN ICT

VDN ICT helpt jou bij het maken van de juiste ICT keuzes en de uitvoering die volgt uit deze keuzes.

We zijn een allround systeem-en netwerkbeheerders team. Wij zorgen voor duidelijkheid op het gebied van ICT gebaseerd op een vooraf heldere kostenstructuur. Nooit meer verrassingen achteraf. Wij doen dit voor klanten in Zuid-Oost Nederland met 10-50 werkplekken en waar jij als Algemeen of Financieel Directeur ICT in je portefeuille hebt.

Onze specialismes zijn Windows netwerken, backup en disaster recovery, externe helpdesk en beveiligingsoplossingen.

Foto van Linders Kampeerauto’s
Linders Kampeerauto’s

Maarten Linders, samen met mijn echtgenote Miriam run ik sinds 2004 een full-service camperbedrijf in Bakel, waar men terecht kan voor onderhoud en reparatie van campers. We zijn officieel dealer van de prachtige merken Carthago en Knaus. Tevens verzorgen wij de opbouw van accessoires, schade expertise en schadeherstel.

Leuk om te weten, veel camperaars nemen de golftas mee op reis!

Foto van Pulse Business Solutions
Pulse Business Solutions

Pulse maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren met business software op basis van het Microsoft Dynamics 365- platform.
Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis waarmee we Dynamics 365 verrijken. Mensen van Pulse komen zelf uit de branches waar onze ruim 200 klanten in werken: bouwtoelevering, machine- & apparatenbouw, groothandel & distributie, automotive, metaal en kunststof & chemie. Dat betekent dat we meepraten en meedenken over uitdagingen in die branches en best-practices inzetten. Hiermee stellen we onze klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie.

Daag ons uit!

Foto van Croonwolter & Dros B.V.
Croonwolter & Dros B.V.

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter & dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros heeft vestigingen in heel Nederland en is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore.

Foto van Huub Smeets
Huub Smeets
Travel Counsellor

Naast het aanbieden van reguliere pakketreizen (zon, cruise, ver, winter, etc.), zit de kracht van Travel Counsellors (aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds) met name in het organiseren van maatwerkreizen, laat ik het maar noemen: jou persoonlijke pakketreis. Denk hierbij aan zaken als, naast je vlucht, privé transfers na aankomst op een vliegveld of cruise terminal, speciale hotels, unieke lokale excursies, fietshuur op locatie of reizen naar sportevenementen zoals bijvoorbeeld de Formule1. Maar ik kan je ook van dienst zijn bij het organiseren van alle vormen van groepsreizen in binnen- en buitenland. Of het nu een reis of uitje is met vrienden, de Rotary, een bijscholingsreis voor artsen, je bedrijf, ondernemersvereniging of organisatie, of een aantal dagen op pad met je golfvrienden …(bijna) alles is mogelijk.

Laat het zoekwerk maar aan mij over … deze service kost je niets.
Laat je verrassen … je ontvangt een onafhankelijk reisadvies, niet duurder, soms goedkoper, maar altijd persoonlijk.

Om je wensen en ideeën te bespreken mag je natuurlijk altijd bellen of mailen, maar ik kom ook met alle plezier, overdag, ‘s avonds of in het weekend, langs bij je thuis, bedrijf of bij je organisatie.

‘With us …it’s personal’

 

Foto van QPC Schoonmaak
QPC Schoonmaak

QPC Schoonmaak is vanuit Volkel actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Harry van den Broek is oprichter van QPC Schoonmaak en sportief actief geweest met worstelen, voetbal en tennis. Momenteel actief bezig met golf op de uitdagende banen van Stippelberg. Reeds 25 jaar een plat georganiseerd familiebedrijf waarin ruim 100 medewerkers werkzaam zijn. Schoonmaakwerkzaamheden in/aan o.a. kantoren, fabrieken, sport-, leer-, zorg-, en wooncomplexen. Niet alleen dagelijkse schoonmaak, specialistische of eenmalige werkzaamheden, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en beveiliging zit in het dienstenpakket van QPC Schoonmaak.

Foto van FJ Swinkels Advies BV
FJ Swinkels Advies BV

FJ Swinkels is een adviesbureau op het gebied van installatie-techniek. Hierbij is de focus gericht op duurzaamheid en het realiseren van een goed en prettig comfort in de leef-/werkomgeving. Het ombouwen naar gasloze aansluitingen is hierbij een doelstelling op zich.
Verder richt FJ Swinkels zich op: Commissioning (Breeam projecten), Technisch Due Dilligance voor aankoop vastgoed, conditiemetingen en verzorgen van trainingen op het gebied van installatietechniek en duurzaamheid.

Foto van Kuijpers
Kuijpers

Kuijpers is een professionele technisch dienstverlener. We ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Onze ambitie is om alleen nog energieneutrale en gezonde installaties te realiseren. Dankzij onze integrale aanpak, landelijke dekking en verschillende specialismen in huis kunnen we onze klanten goed bedienen. Vanaf het begin van het proces tot het einde. En ook daarna nog. Onze echte mensen werken aan echte oplossingen: de wensen en mogelijkheden van onze klanten zijn hiervoor het uitgangspunt. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken.

Foto van Rooijackers Woninginrichter Gemert
Rooijackers Woninginrichter Gemert

Jan Rooijackers, Woninginrichter Gemert, bedrijf bestaat ruim 90 jaar. Wij zijn de derde generatie en doe dit samen met mijn Broer Bernard. Wij houden ons bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig staan wij ons mannetje. Wij geven interieuradviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel, slapen, relaxfauteuils en meubelen.
Meer dan 40 jaar actief gehockeyd bij Gemert. Golf GVB gehaald in 2007 en speel vanaf begin op de Stippelberg.

Foto van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV
Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV

Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen biedt gefundeerde kwaliteit sinds 1873. De werkwijze van Van den Bouwhuijsen kenmerkt zich door meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
De gemeenschappelijke deler van onze medewerkers is de liefde  voor het vakmanschap. Daardoor gaan we voor 100% kwaliteit. Of het nu gaat om restauraties, renovaties of nieuwbouw van utiliteitsgebouwen of een enkele woning. Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen denkt met haar klanten mee!

Foto van Lastechniek André van de Wetering
Lastechniek André van de Wetering

We zijn gespecialiseerd in het verwerken van roestvast staal, staal, cortenstaal en aluminium. Uiteenlopende creaties van trappen en balustraden die worden vervaardigd in combinatie met bijvoorbeeld roestvast-staal, hout, hardsteen en glas. Vrijwel alles is mogelijk! Ook complete machines voor de industrie, interieur en exterieur. Zoals reclamebelettering, kunstwerken, tafelframes, watervallen en stalen schuif- en taatsdeuren. U bent van harte welkom om eens met ons uw ideeën en wensen te bespreken, om hieruit een nieuw product te laten ontstaan. Of bezoek onze website: http://lastechniekvandewetering.nl/

Foto van WVDB Adviseurs Accountants
WVDB Adviseurs Accountants

WVDB Adviseurs Accountants biedt een breed dienstenpakket aan ondernemers, waaronder diverse familiebedrijven met een focus op vastgoed & high tech. We zijn vanuit verschillende disciplines actief: accountancy, belastingadvies, corporate finance, IT-advies en HR-advies. WVDB Adviseurs Accountants onderhoudt een strategische alliantie met VDB Advocaten Notarissen. Onze organisatie telt ruim 300 medewerkers, die werken vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre. We zijn daarmee een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie in Zuid-Nederland.

Foto van Eddy Elektro
Eddy Elektro

Eddy Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel bedrijfsmatige, agrarische als particuliere werkzaamheden.
Met een team van ongeveer 10 mensen bedien wij onze klantenkring tot ver buiten de regio. Onze specialisaties zijn:
Elektrotechnische installaties, verlichting, inbraakbeveiliging, domotica, camerasystemen, datanetwerken, stofzuigsystemen, geluidsinstallaties enz.
Graag komen wij in contact met u, startend met een persoonlijk gesprek.

Foto van Vast & Goed
Vast & Goed

Vast&Goed is in verschillende segmenten van de vastgoedmarkt actief. De nadruk ligt daarbij op aankoop en ontwikkeling van zakelijk en recreatief onroerend goed. Wij onderscheiden ons door de goede samenwerking met opdrachtgevers en partners. Een samenwerking die wat ons betreft loopt van het eerste initiatief tot en met exploitatie. Onze visie: Succes is een teamsport en door samenwerking komt het ‘vast & zeker goed’. Daarnaast is Vast & Goed actief met deelneming en financiering in andere bedrijven. Door de sterke bedrijfservaring van het Vast & Goed team is gebleken dat zo’n participatie een sterke impuls aan het bedrijfsresultaat geeft.

Foto van HyTEPS
HyTEPS

HyTEPS is specialist in Power Quality. Door middel van onze kennis, diensten en producten optimaliseren wij in de B2B markt de kwaliteit van elektrische energie en daarmee de efficiëntie en continuïteit van installaties. Hierdoor worden storingen en onnodige (energie)verliezen voorkomen. Als expert binnen ons vakgebied – elektrische energie – denken wij graag samen met u na over hoe u uw wensen kunt realiseren, problemen kunt oplossen of risico’s kunt verkleinen. Elektriciteit is onze passie, optimalisatie de kunstvorm die wij volledig beheersen.

“Pleasure in the job puts perfection in the work”

Foto van Berkvens BV
Berkvens BV

Berkvens Deursystemen is een familiebedrijf uit Someren, dat al meer dan 85 jaar bestaat. Het is de sterkst vernieuwende totaalaanbieder van mooie, functionele en duurzame binnentoegangsoplossingen, in de segmenten woningbouw en utiliteitsbouw.
Berkvens wordt gedreven door duurzame samenwerking me alle schakels in de keten, gericht op continu verbeteren in het belang van gebruikers. Met unieke serviceconcepten worden alle schakels in de bouwketen ontzorgd.