Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Foto van Koning Koudetechniek
Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is de partner op het gebied van koeltechniek. We wij gespecialiseerd in het engineeren, samenbouwen en installeren van complete koel- en klimaatsystemen. Van huis uit richten wij ons op retail, maar we bouwen ook aan een wat bredere klantenportefeuille. Daarom zijn we de laatste jaren steeds vaker actief in de agrarische en industriële sector. Denk hierbij aan een duurzame koelinstallatie voor het bewaren van fruit. Of een koel-/vrieshuis voor de opslag van ‘pharma’ of andere producten.

Je kunt ons dus overal tegenkomen. Met onze duurzame oplossingen zorgen wij altijd en overal voor het juiste klimaat.

Meer weten over wie wij zijn en wat we doen? Kijk dan op onze website http://www.koningkoudetechniek.nl.

Foto van Woninginrichter Gemert VOF
Woninginrichter Gemert VOF

Woninginrichter Gemert bestaat ruim 98 jaar. Ik doe dit samen met mijn broer Bernard.
Wij houden ons bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig. Wij geven interieur adviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel o.a. PVC vloeren, tapijt, gordijnen en binnen zonwering, slapen bedden matrassen boxsprings, relaxfauteuil en meubelen.

Foto van Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV
Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen BV

Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen biedt gefundeerde kwaliteit sinds 1873. De werkwijze van Van den Bouwhuijsen kenmerkt zich door meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid.
De gemeenschappelijke deler van onze medewerkers is de liefde  voor het vakmanschap. Daardoor gaan we voor 100% kwaliteit. Of het nu gaat om restauraties, renovaties of nieuwbouw van utiliteitsgebouwen of een enkele woning. Bouwbedrijf Van den Bouwhuijsen denkt met haar klanten mee!

Foto van Fellowmind
Fellowmind

Fellowmind maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen we door bedrijfsprocessen te optimaliseren met business software op basis van het Microsoft Dynamics 365- platform.
Onze toegevoegde waarde zit in de branchekennis waarmee we Dynamics 365 verrijken. Mensen van Fellowmind komen zelf uit de branches waar onze ruim 200 klanten in werken: bouwtoelevering, machine- & apparatenbouw, groothandel & distributie, automotive, metaal en kunststof & chemie. Dat betekent dat we meepraten en meedenken over uitdagingen in die branches en best-practices inzetten. Hiermee stellen we onze klanten in staat om toonaangevend te zijn in hun industrie.

Daag ons uit!

Foto van Bed & Breakfast Op d’n kreijtenberg
Bed & Breakfast Op d’n kreijtenberg

Bed & Breakfast ‘Op d’n Kreijtenberg’ is de perfecte uitvalsbasis om tot rust te komen dankzij de unieke ligging aan de Golfbaan Stippelberg, omgeven door een schitterend landschap.
Met een verblijf in een van onze 12 suites verzekeren wij u dat het u aan niets ontbreekt. Zodra u zich op het terrein van B&B Op d’n Kreijtenberg bevindt gaat u de Brabantse gastvrijheid ervaren, waar alles draait om warmte, comfort en aandacht!
Voor meer informatie kijk op onze website! http://www.opdnkreijtenberg.nl

Foto van Vastgoed Gemert B.V.
Vastgoed Gemert B.V.

Vastgoed Gemert houdt zich bezig met vastgoedexploitatie en projectontwikkeling van gebouwen bestemd voor de verhuur. Wij richten ons daarbij specifiek op panden waarbij de volle potentie nog niet is benut. Ons werkgebied is Zuid-Nederland zodat onze eigen onderhoudsdienst binnen een uur op locatie kan zijn.
Wij zien de verhuurder-huurder relatie als een partnerschap, waarbij wederzijds begrip bestaat voor elkaars belangen, wensen en doelstellingen.
Door actief overleg over het totale huurpakket kan voor iedere gebruiker een passende oplossing worden gevonden, variërend van een volledige herontwikkeling van het pand tot aan flexibele aal-inclusive huurcontracten

Foto van VitaForum fysiotherapie
VitaForum fysiotherapie

Wij zijn een grote regionale groepspraktijk voor fysiotherapie met vestigingen in Bakel, Gemert en Dierdonk. Wij behandelen nagenoeg alle eerstelijns voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit doen wij met een team van 17 medewerkers.

Foto van Smood BV
Smood BV

Development, innovating SMOOD SMART FOOD
Optimizing Food for health, convenience and leading in taste with new process technology, sustainable and efficient.
Focus on new Food Concepts with Smart Mix / Blends of Whole Foods: grains (oats), fruits, vegetables, meats, mush rooms and nuts (proteins). Measurement of bio active components (anti-oxidants, vitamins, e.g.). Basics: raw, fresh and natural ingredients with minimum in food processing retention time with focus on reducing food waste and optimized bioactivity for health of consumer.

Foto van B-ready Recruitment
B-ready Recruitment

Businesslid Kees Brood Advies is ondersteunend betrokken bij B-ready, het bedrijf van zijn zoon Marijn. B-ready is de schakel voor werkgevers en werkzoekenden met een passie voor Supply Chain en Logistiek. Als u in deze vakgebieden een nieuwe uitdaging of voor uw organisatie een nieuwe medewerker zoekt dan staat B-ready voor u klaar. Neem contact op en ontdek dat de juiste match maken een kwaliteit is.

Wilt u de volgende stap zetten in de professionalisering van alle wervingsactiviteiten? Naast de werving en selectie van kandidaten kan B-ready u op interim basis ook ondersteunen met het doorlichten, inrichten en optimaliseren van uw recruitmentprocessen.

Foto van Geijsel Hypotheken
Geijsel Hypotheken

Geijsel Hypotheken is een samenvoeging van de hypotheekbedrijven Geijsel Kroon uit Ouderkerk aan de Amstel en Westeinder Adviesgroep uit Aalsmeer.
Door deze krachten bundeling is een onafhankelijk hypotheekbedrijf ontstaan, welke aanstellingen heeft bij bijna alle geldverstrekkers en waar veel kennis in huis is. Ons belang is om voor u de hypotheek te vinden die bij u past.
Willem Jan Vos is één van onze ervaren adviseurs en is onder andere werkzaam in de regio van Golfbaan de Stippelberg. Een eerste kennismaking op de golfbaan is dus zo gemaakt.

Foto van FEBO Zwolle
FEBO Zwolle

FEBO is in 1941 opgericht door de heer Johan de Borst, tegenwoordig telt FEBO meer dan 75 vestigingen onder leiding van de derde generatie.

FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks.
Na het boodschappen doen op de markt even een kroketje of natuurlijk ’s nachts na het stappen een grillburger uit de ‘muur’.

Logement 1818

Logement 1818 is een B&B in de voormalige Pastorie uit 1818. Dit imposante rijksmonument staat in het dorpshart met daarachter een pittoresk bakkershuisje. In de B&B zijn de oude elementen zoveel mogelijk bewaard gebleven. Bij binnenkomst valt meteen de vloer op die gelegd is met de originele zware, zwarte tegels. De deuren en vensterluiken in de kamers zijn een echte eyecatcher en laten details zien van oude elementen. Door de combinatie van deze oude elementen met moderne invloeden heeft Logement 1818 de luxe en imposante uitstraling die past bij zo’n statig pand en garant staat voor een stijlvolle overnachting.

Foto van Hanos Venlo
Hanos Venlo

HANOS. Meer dan een internationale horeca groothandel. U vindt bij ons niet alleen al uw horecabenodigdheden, maar ook al uw culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. In 1975 opende de allereerste HANOS groothandel zijn deuren: HANOS Apeldoorn. Sinds deze opening is HANOS uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met achttien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België.

Foto van Sterk Merkregisseurs b.v.
Sterk Merkregisseurs b.v.

Merkregisseurs voor vooruitkijkers
We combineren strategische branding met datagedreven marketing. Zo geven we je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei. Zo nemen we samen de regie over je merk.

Waarmee doen we dat
• Branding & (Arbeidsmarkt)campagnes
• Digital marketing & Content
• Brandmanagement
• Sterk Academy

Foto van Vast & Goed
Vast & Goed

Vast&Goed is in verschillende segmenten van de vastgoedmarkt actief. De nadruk ligt daarbij op aankoop en ontwikkeling van zakelijk en recreatief onroerend goed. Wij onderscheiden ons door de goede samenwerking met opdrachtgevers en partners. Een samenwerking die wat ons betreft loopt van het eerste initiatief tot en met exploitatie. Onze visie: Succes is een teamsport en door samenwerking komt het ‘vast & zeker goed’. Daarnaast is Vast & Goed actief met deelneming en financiering in andere bedrijven. Door de sterke bedrijfservaring van het Vast & Goed team is gebleken dat zo’n participatie een sterke impuls aan het bedrijfsresultaat geeft.

2Connect

2Connect ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve interconnectie oplossingen voor OEM- en ODM-klanten wereldwijd. We bedenken en produceren de oplossing voor elk verbindingsvraagstuk, van eenvoudig tot complex. 2Connect is uw betrouwbare partner en one-stop-shop voor al uw interconnectie vereisten.

Foto van Eddy Elektro
Eddy Elektro

Eddy Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel bedrijfsmatige, agrarische als particuliere werkzaamheden.
Met een team van ongeveer 10 mensen bedien wij onze klantenkring tot ver buiten de regio. Onze specialisaties zijn:
Elektrotechnische installaties, verlichting, inbraakbeveiliging, domotica, camerasystemen, datanetwerken, stofzuigsystemen, geluidsinstallaties enz.
Graag komen wij in contact met u, startend met een persoonlijk gesprek.

Foto van QPC Schoonmaak Uden BV
QPC Schoonmaak Uden BV

QPC Schoonmaak is vanuit Uden actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers in Noordoost-Brabant. Reeds meer dan 25 jaar zijn we een plat georganiseerd familiebedrijf waarin ruim 50 medewerkers werkzaam zijn.
Schoonmaakwerkzaamheden in o.a. kantoren, fabrieken, sport-, zorg- en wooncomplexen. Niet alleen dagelijkse schoonmaak, specialistische of eenmalige werkzaamheden, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en beveiliging zit in het dienstenpakket van QPC Schoonmaak.

Foto van BPM Software BV
BPM Software BV

Als Softwarehuis maken we een generieke oplossing (BPM Server) om de resultaten van andere systemen (vaak boekhoud-of logistieke pakketten) te optimaliseren. Altijd gericht op het verbeteren van de bestaande situatie. We voegen meer mogelijkheden toe aan de in gebruik zijnde software, waarbij we als geen ander in staat zijn, verschillende systemen als één te laten functioneren.

We optimaliseren de processen en creëren zo meer rendement voor onze klanten. Door onze software toe te voegen, verhoogt een bedrijf zijn prestatie, zonder de organisatie te belasten met her-implementatie van software.

Foto van Croonwolter & Dros B.V.
Croonwolter & Dros B.V.

Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Met een omzet van 550 miljoen en 3.000 medewerkers is Croonwolter & dros het grootste in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf van Nederland. Croonwolter&dros heeft vestigingen in heel Nederland en is actief in de volgende markten: Utiliteitsbouw, Industrie, Infra en Marine & Offshore.

Foto van Podotherapie Bremer
Podotherapie Bremer

Podotherapie Bremer is al ruim 25 jaar een begrip in Uden en omgeving. Wij geloven in een persoonlijke benadering, waarbij ruim de tijd genomen wordt voor de patiënt en zijn/haar klacht.
We houden ons niet alleen bezig met het verhelpen van de klacht, maar gaan ook op zoek naar de oorzaak van de klacht. Dit doen we door goed te luisteren naar de patiënt en uitvoerig onderzoek te doen. Mensen zien bewegen en begrijpen hoe en waarom ze bewegen is voor ons de essentie van podotherapie.
Door jarenlange ervaring zijn wij in staat om voor elke patiënt een unieke oplossing te vinden voor zijn/haar klachten in voet, enkel, knie, heup en/of rug.

Foto van Linders Kampeerauto’s
Linders Kampeerauto’s

Maarten Linders, samen met mijn echtgenote Miriam run ik sinds 2004 een full-service camperbedrijf in Bakel, waar men terecht kan voor onderhoud en reparatie van campers. We zijn officieel dealer van de prachtige merken Carthago en Knaus. Tevens verzorgen wij de opbouw van accessoires, schade expertise en schadeherstel.

Leuk om te weten, veel camperaars nemen de golftas mee op reis!

Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.V.

Rivez is al ruim 25 jaar een financieel intermediair en actief op meerdere terreinen zoals advisering op verzekeringsgebied aan bedrijven en particulieren, woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders. Met kantoren in Helmond, Erp, Schaijk, Venlo, Venray, Veghel en Deurne is zij voornamelijk actief en bekend in Zuid-Oost Brabant en Noord Limburg. Sinds 2022 is Rivez gefuseerd met Zuiderhuis Assurantiën met kantoren in Weert, Horn, Roermond en Deurne. In totaal werken er ongeveer 170 mensen bij de organisatie.

Foto van De Backenders B.V.
De Backenders B.V.

De Backenders helpt jou bij het maken van de juiste ICT keuzes en de uitvoering die volgt uit deze keuzes.

We zijn een allround systeem-en netwerkbeheerders team. Wij zorgen voor duidelijkheid op het gebied van ICT gebaseerd op een vooraf heldere kostenstructuur. Nooit meer verrassingen achteraf. Wij doen dit voor klanten in Zuid-Oost Nederland met 10-50 werkplekken en waar jij als Algemeen of Financieel Directeur ICT in je portefeuille hebt.

Onze specialismes zijn Windows netwerken, backup en disaster recovery, externe helpdesk en beveiligingsoplossingen.

Foto van Kanters e.tech B.V.
Kanters e.tech B.V.

De zakelijke wereld is volop in ontwikkeling en altijd in beweging. E-tech is daarbij een belangrijke schakel. Een schakel waar wij als Kanters e.tech onderscheidend in zijn met onze expertise en de wil om doorlopend te ontwikkelen.

Met een vindingrijk team van vakspecialisten zijn wij dé E-techpartner voor de zakelijke markt en bieden we:
• Industriële automatisering voor proces en machine
• (Gebouwgebonden) E-installaties voor utiliteit en industrie

Heb je een technische uitdaging? Wij houden er wel van.

Foto van Heuten & Van der Kallen
Heuten & Van der Kallen

Wij zijn “Heuten & Van der Kallen”. Al jarenlang actief in de financiële wereld. Wij beloven onze cliënten en onszelf dat wij willen uitblinken in cliënttevredenheid en kwaliteit. En wij vinden dat wij daar goed in zijn, maar ook dat we bevoorrecht zijn om u te helpen.
Of het nu gaat om het inrichten van uw administratie, het samenstellen van uw jaarrekening, het verzorgen van een fiscale aangifte, het opstellen van een financieel toekomstplan, het berekenen van de waarde van uw onderneming, het opstellen van een overeenkomst tussen u en een derde, wij zorgen ervoor dat uw opdracht aan ons met zorg wordt uitgevoerd.

Foto van Modexpress BV (voorheen CB Fashion)
Modexpress BV (voorheen CB Fashion)

Modexpress werd opgericht in 1996 door Mark Fransen, eigenaar en CEO. Van kleinschalige kledingdistributie is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het verzorgen van supply chain oplossingen voor een groot aantal (inter)nationale modebedrijven. Het dienstenpakket omvat ondermeer air & ocean, opslag, voorraadbeheer & mondiale fulfilment voor groothandel, retailers, webshops naar zowel consumenten als zakelijke afnemers.

Bij Modexpress werken ruim 600 mensen verspreid over 7 distributiecentra in Nederland met een capaciteit van ruim 140.000 vierkante meter. Er werken inmiddels ruim 600 Fte’s bij de onderneming.

Foto van Jobbex
Jobbex

Jobbex verbindt IT-specialisten en Engineers aan toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties. Al jaren is er een structureel tekort aan (hoog)opgeleide medewerkers in de IT-sector en de technische branche. Daarom zoeken wij voor jou naar de juiste experts die op locatie, of vanuit onze buitenlandse vestiging (on-site of remote) voor jou aan de slag gaan. We noemen ons niet zomaar capaciteit-oplossers!

Hoe we dat doen? Simpel! Door goed te luisteren en te weten wat er speelt. Wij houden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in ons vakgebied nauwlettend in de gaten en kunnen daar de juiste mankracht aan koppelen. De specialisten uit ons internationale netwerk zijn afkomstig uit Europa en worden na een zorgvuldige selectie, indien gewenst, gehuisvest in de buurt van de opdrachtgever. Zo kan jouw organisatie snel opschalen.

Foto van Van de Graft Accountants & Belastingadviseurs
Van de Graft Accountants & Belastingadviseurs

Een full-service accountantskantoor met ruim 70 specialisten, zoals accountants, fiscalisten, juristen en loonadviseurs. Sinds 1978 gevestigd in Beek en Donk. Dagelijks ontzorgen wij MKB-ondernemers zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, ondernemen! Een maatschappelijk betrokken kantoor met oog voor klanten en werknemers. Onze kernwaarden zijn professionaliteit, betrouwbaar, persoonlijk en betrokken. Ons motto; Korte lijnen voor de lange termijn!
Met 4 collega’s (zie foto) zijn we businesslid op De Stippelberg! Altijd in voor een praatje, Paul, Harold, Mark en Patrick.

Foto van Kuijpers
Kuijpers

Een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie. Dát is onze droom.
We ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie.
Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Altijd vanuit Noord-Brabant, vanaf 1927 geworteld in Helmond. Onze aanwezigheid in het hele land maakt ons landelijk én lokaal betrokken.
In 2021 ontvingen we – in ons jubileumjaar – als kroon op het werk het Predicaat Koninklijk.
Wij geloven dat hoogwaardige techniek en integraal samenwerken de oplossing bieden voor hedendaagse maatschappelijke vraagstukken. Als aanjager maken we de gebouwde omgeving versneld toekomstbestendig en gezond. Voor onze medewerkers. Voor onze klanten. Voor generaties.