Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Foto van RSW Accountants + Adviseurs
RSW Accountants + Adviseurs

RSW Accountants + Adviseurs helpt ondernemers graag vooruit. Dat wil zeggen: samen de handen uit de mouwen en denken in oplossingen en kansen. We vertalen complexe cijfers en bedrijfsprocessen in klare taal, schakelen direct als een vraag niet kan wachten en geven ongevraagd advies als de omstandigheden dat vereisen. Constructief, duidelijk en flexibel dus, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het is heel simpel: u kunt veel krachtiger bouwen aan de toekomst als u met een goed gevoel omkijkt naar het verleden. Als brede dienstverlener staan we op de volgende terreinen voor u klaar:
accountancy, belastingadvies en fiscaal, salarisadministratie en verwerking, HRM activiteiten en administratie.

Foto van Eddy Elektro
Eddy Elektro

Eddy Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel bedrijfsmatige, agrarische als particuliere werkzaamheden.
Met een team van ongeveer 10 mensen bedien wij onze klantenkring tot ver buiten de regio. Onze specialisaties zijn:
Elektrotechnische installaties, verlichting, inbraakbeveiliging, domotica, camerasystemen, datanetwerken, stofzuigsystemen, geluidsinstallaties enz.
Graag komen wij in contact met u, startend met een persoonlijk gesprek.

Foto van Arte
Arte

Het ondernemerschap is Hugo van Osch met de paplepel ingegoten. Zijn hele familie bestaat uit ondernemers. Toen hij zelf een nieuwe keuken kocht met keukenblad wist hij het: dit moest anders en beter. Hij startte in 1995 het bedrijf Arte di Granito in Deurne, inmiddels bekend als Arte. Een bedrijf dat hoge kwaliteit natuurstenen keukenbladen leverde. De groei was ongekend. De oude fabriek maakte plaats voor een moderne fabriek en ambacht maakte plaats voor industrialisering. Doel: de hoogste kwaliteit keukenbladen leveren met oog voor de omgeving en de maatschappij. Het bedrijf gaat ver als het gaat om duurzaamheid, het zit in het DNA van de organisatie. Het is niet iets wat Arte erbij doet. In alle facetten staat het in steen gebeiteld: Onze steen, hoe klein ook, kan het verschil maken.

Foto van Rooijackers Woninginrichter Gemert
Rooijackers Woninginrichter Gemert

Jan Rooijackers, Woninginrichter Gemert, bedrijf bestaat ruim 90 jaar. Wij zijn de derde generatie en doe dit samen met mijn Broer Bernard. Wij houden ons bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig staan wij ons mannetje. Wij geven interieuradviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel, slapen, relaxfauteuils en meubelen.
Meer dan 40 jaar actief gehockeyd bij Gemert. Golf GVB gehaald in 2007 en speel vanaf begin op de Stippelberg.

Foto van HyTEPS
HyTEPS

HyTEPS is specialist in Power Quality. Door middel van onze kennis, diensten en producten optimaliseren wij in de B2B markt de kwaliteit van elektrische energie en daarmee de efficiëntie en continuïteit van installaties. Hierdoor worden storingen en onnodige (energie)verliezen voorkomen. Als expert binnen ons vakgebied – elektrische energie – denken wij graag samen met u na over hoe u uw wensen kunt realiseren, problemen kunt oplossen of risico’s kunt verkleinen. Elektriciteit is onze passie, optimalisatie de kunstvorm die wij volledig beheersen.

“Pleasure in the job puts perfection in the work”

Foto van QPC Schoonmaak
QPC Schoonmaak

QPC Schoonmaak is vanuit Volkel actief voor een diversiteit aan opdrachtgevers in Oost-Brabant en Noord-Limburg. Harry van den Broek is oprichter van QPC Schoonmaak en sportief actief geweest met worstelen, voetbal en tennis. Momenteel actief bezig met golf op de uitdagende banen van Stippelberg. Reeds 25 jaar een plat georganiseerd familiebedrijf waarin ruim 100 medewerkers werkzaam zijn. Schoonmaakwerkzaamheden in/aan o.a. kantoren, fabrieken, sport-, leer-, zorg-, en wooncomplexen. Niet alleen dagelijkse schoonmaak, specialistische of eenmalige werkzaamheden, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en beveiliging zit in het dienstenpakket van QPC Schoonmaak.

Foto van FJ Swinkels Advies BV
FJ Swinkels Advies BV

FJ Swinkels is een adviesbureau op het gebied van installatie-techniek. Hierbij is de focus gericht op duurzaamheid en het realiseren van een goed en prettig comfort in de leef-/werkomgeving. Het ombouwen naar gasloze aansluitingen is hierbij een doelstelling op zich.
Verder richt FJ Swinkels zich op: Commissioning (Breeam projecten), Technisch Due Dilligance voor aankoop vastgoed, conditiemetingen en verzorgen van trainingen op het gebied van installatietechniek en duurzaamheid.