Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Huub Smeets

Travel Counsellor
Werk Valkenhorstlaan 15 Helmond 5709 RJ Mobiel: (06) 21 83 22 82
Foto van Huub Smeets

Biografische informatie

Naast het aanbieden van reguliere pakketreizen (zon, cruise, ver, winter, etc.), zit de kracht van Travel Counsellors (aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds) met name in het organiseren van maatwerkreizen, laat ik het maar noemen: jou persoonlijke pakketreis. Denk hierbij aan zaken als, naast je vlucht, privé transfers na aankomst op een vliegveld of cruise terminal, speciale hotels, unieke lokale excursies, fietshuur op locatie of reizen naar sportevenementen zoals bijvoorbeeld de Formule1. Maar ik kan je ook van dienst zijn bij het organiseren van alle vormen van groepsreizen in binnen- en buitenland. Of het nu een reis of uitje is met vrienden, de Rotary, een bijscholingsreis voor artsen, je bedrijf, ondernemersvereniging of organisatie, of een aantal dagen op pad met je golfvrienden …(bijna) alles is mogelijk.

Laat het zoekwerk maar aan mij over … deze service kost je niets.
Laat je verrassen … je ontvangt een onafhankelijk reisadvies, niet duurder, soms goedkoper, maar altijd persoonlijk.

Om je wensen en ideeën te bespreken mag je natuurlijk altijd bellen of mailen, maar ik kom ook met alle plezier, overdag, ‘s avonds of in het weekend, langs bij je thuis, bedrijf of bij je organisatie.

‘With us …it’s personal’

 

Custom-velden

Categorieën: Businessleden