Als businesslid van Golfbaan Stippelberg komt u natuurlijk in contact met andere ondernemers. Bekijk wie de businessleden zijn en wat ze doen en kom met ze in contact. Klikt u op de naam van de organisatie (rode hyperlink) dan ziet u de NAW-gegevens van het bedrijf en contactpersoon en/of ze golfchain lid zijn.

Jobbex

Contact: Sjoerd van den Luitgaarden
Werk Velmolenweg 52a Uden 5404LD Telefoon werk: 0627830093
Foto van Jobbex

Biografische informatie

Jobbex verbindt IT-specialisten en Engineers aan toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties. Al jaren is er een structureel tekort aan (hoog)opgeleide medewerkers in de IT-sector en de technische branche. Daarom zoeken wij voor jou naar de juiste experts die op locatie, of vanuit onze buitenlandse vestiging (on-site of remote) voor jou aan de slag gaan. We noemen ons niet zomaar capaciteit-oplossers!

Hoe we dat doen? Simpel! Door goed te luisteren en te weten wat er speelt. Wij houden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in ons vakgebied nauwlettend in de gaten en kunnen daar de juiste mankracht aan koppelen. De specialisten uit ons internationale netwerk zijn afkomstig uit Europa en worden na een zorgvuldige selectie, indien gewenst, gehuisvest in de buurt van de opdrachtgever. Zo kan jouw organisatie snel opschalen.

Categorie├źn: Businessleden