Bezoekers

Wees welkom!

Als greenfeespeler bent u van harte welkom. We hopen dat u veel plezier gaat beleven op onze baan en in ons clubhuis. Golfbaan Stippelberg heeft in totaal 27 holes met een ‘inland links’-karakter en bestaat uit de Championship Course, een 18 holes golfbaan en de Executive Course, een 9 holes par 3 / 4 baan en daarnaast uitgebreide oefenfaciliteiten. Tarieven en reserveringsmogelijkheden vindt u op de pagina greenfee.

Wilt u uw golfdag helemaal compleet maken dan kunt u een keuze maken uit ons pakket van arrangementen, waarbij u golf met het aangename nuttigt. Wilt u na een dagje golfen of in de avond vooraf in de omgeving logeren? Dat kan! We werken samen met lokale ondernemers van hotels en bed & breakfast in de nabije omgeving, waar u heerlijk kunt overnachten. 

Er zijn ook vergader-en presentatiefaciliteiten met gratis wifi. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via: info@golfbaan-stippelberg.com of 0492 82 00 20.

Even iets anders dan golf? Golfbaan Stippelberg is een ideaal startpunt voor een prachtige wandeling, fiets- of paardrijdtoer.