Businessclub

Ontspannen een zakelijk netwerk opbouwen

De golfsport is bij uitstek geschikt voor het onderhouden van uw zakelijke relaties. De businessclub van Golfbaan Stippelberg biedt u de mogelijkheid om op ontspannen wijze een zakelijk netwerk op te bouwen, andere ondernemers te ontmoeten en relaties uit te nodigen.

Businessclub activiteiten

We organiseren dan ook diverse 9 holes wedstrijden zoals de winter-en zomercompetitie waarbij u elke keer gratis één gast kunt meenemen waarvoor geen greenfee betaald hoeft te worden. Daarnaast hebben we thema businessdagen. Elke keer een wisselend thema, waarop ook het diner is afgestemd. Als u inschijft speelt u als businesslid zelf mee en kunt u 1,2 of 3 gasten uitnodigen (voor een vast horeca tarief per persoon). Onze activiteiten staan naast, het heerlijke eten en de gezellige borrels, garant voor kwalitatieve contactmomenten met ondernemers uit uw eigen regio.

Huidige businessclubleden

Wilt u graag weten welke bedrijven u voor gingen? Bekijk dan het overzicht van onze huidige businessleden.

Het businesslidmaatschap is modulair opgebouwd en wordt vastgelegd in een Businesscontract. Wilt u meer informatie hierover dan kunt u contact opnemen met onze manager Dorine Daemen: ddaemen@golfbaan-stippelberg.com