Businessleden

Wie is wie?

2Connect

Mark van den Heuvel

2Connect ontwerpt, ontwikkelt en produceert innovatieve interconnectie oplossingen voor OEM- en ODM-klanten wereldwijd. Ze bedenken en produceren de oplossing voor elk verbindingsvraagstuk, van eenvoudig tot complex.

B-ready Recruitment

Marijn Brood

B-ready is de schakel voor werkgevers en werkzoekenden met een passie voor Supply Chain en Logistiek. Als u in deze vakgebieden een nieuwe uitdaging of voor uw organisatie een nieuwe medewerker zoekt dan staat B-ready voor u klaar.

Bouwbedrijf van den Bouwhuijsen

Peter van Bommel

De werkwijze van Van den Bouwhuijsen kenmerkt zich door meedenken, zorgvuldigheid en betrouwbaarheid. De gemeenschappelijke deler van de medewerkers is de liefde  voor het vakmanschap.

BPM Software BV

Marc Fransen

Als softwarehuis maken ze een generieke oplossing (BPM Server) om de resultaten van andere systemen (vaak boekhoud-of logistieke pakketten) te optimaliseren. Altijd gericht op het verbeteren van de bestaande situatie.

Croonwolter & Dros

Patric Vranckx

Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

De Backenders B.V.

Dennis Aalbers

Helpt jou bij het maken van de juiste ICT keuzes en de uitvoering die volgt uit deze keuzes. Ze zijn een allround systeem-en netwerkbeheerders team en zorgen voor duidelijkheid op het gebied van ICT.

Eddy Elektro

Eddy Geubbels

Een elektrotechnisch installatiebedrijf voor zowel bedrijfsmatige, agrarische als particuliere werkzaamheden. Met een team van ongeveer 10 mensen bedienen zij hun klantenkring tot ver buiten de regio.

FEBO Zwolle

Luuk Theunisz

FEBO is een fantastisch concept met hoogwaardige kwaliteit en verse snacks. Na het boodschappen doen op de markt even een kroketje of natuurlijk ’s nachts na het stappen een grillburger uit de ‘muur’.

Fellowmind

Marc van Hout

Fellowmind maakt productie-, handels- en servicebedrijven toekomstbestendig. Dat doen ze door bedrijfsprocessen te optimaliseren met business software op basis van het Microsoft Dynamics 365- platform.

Geijsel Hypotheken

Willem Jan Vos

Een krachtig onafhankelijk hypotheekbedrijf, welke aanstellingen heeft bij bijna alle geldverstrekkers en waar veel kennis in huis is. Hun belang is om voor jou de hypotheek te vinden die bij je past.

Hanos Venlo

Coen Reintjes

Meer dan een internationale horeca groothandel. Je vindt bij hun niet alleen al jouw horecabenodigdheden, maar ook alle culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen.

Heuten & van de Kallen

Henk Heuten

Zij bieden diverse financiële diensten, zoals administratie, jaarrekening, fiscale aangifte en financieel toekomstplan, met zorg en expertise uitgevoerd. Ook kunnen ze waardeberekeningen en overeenkomsten opstellen.

Jobbex

Sjoerd van den Luitgaarden

Verbindt IT-specialisten en Engineers aan toffe opdrachten bij toonaangevende organisaties. Al jaren is er een structureel tekort aan (hoog)opgeleide medewerkers in de IT-sector en de technische branche.

Kanters e.tech B.V.

Daphne Sledsens

Koning Koudetechniek

Gerrit de Koning

De partner op het gebied van koeltechniek. Ze zijn gespecialiseerd in het engineeren, samenbouwen en installeren van complete koel- en klimaatsystemen voor de branches Retail, Agro, Industrie & Food en Utiliteit.

Kuijpers

Wim Kuypers

Ze ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren technische installaties in gebouwen en industrie. Kuijpers is een familiebedrijf, actief sinds 1921. Altijd vanuit Noord-Brabant, vanaf 1927 geworteld in Helmond.

Linders Kampeerauto’s

Maarten Linders

Een full-service camperbedrijf in Bakel, waar men terecht kan voor onderhoud en reparatie van campers. Ze zijn officieel dealer van de prachtige merken Carthago en Knaus. Tevens verzorgen zij de opbouw van accessoires, schade expertise en schadeherstel.

Logement 1818

Jos van Mierlo

Dit imposante rijksmonument staat in het dorpshart met daarachter een pittoresk bakkershuisje. In de B&B zijn de oude elementen zoveel mogelijk bewaard gebleven.

Modexpress

Mark Fransen

Zij zijn een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in supply chain oplossingen voor modebedrijven wereldwijd. De diensten omvatten air & ocean, opslag, voorraadbeheer & mondiale fulfilment voor groothandel, retailers en webshops.

Op d’n Kreijtenberg

Frank Smits

Bed & Breakfast ‘Op d’n Kreijtenberg’ is de perfecte uitvalsbasis om tot rust te komen dankzij de unieke ligging aan de Golfbaan Stippelberg, omgeven door een schitterend landschap.

Podotherapie Bremer

Joris Bremer

Ze houden zich niet alleen bezig met het verhelpen van de klacht, maar gaan ook op zoek naar de oorzaak van de klacht. Dit doen ze door goed te luisteren naar de patiënt en uitvoerig onderzoek te doen.

QPC Schoonmaak

Joris Veens

Schoonmaakwerkzaamheden in o.a. kantoren, fabrieken, sport-, zorg- en wooncomplexen. Niet alleen dagelijkse schoonmaak, specialistische of eenmalige werkzaamheden, maar ook glasbewassing, gevelreiniging en beveiliging zit in het dienstenpakket.

Rivez Assurantiën & Risicobeheer

Jan Mennink

Een financieel intermediair en actief op meerdere terreinen zoals advisering op verzekeringsgebied aan bedrijven en particulieren, woningcorporaties en professionele vastgoedbeheerders.

Smood

Henri Michiels

Smood staat voor Smart Food, voeding met een missie. Zij willen verandering brengen en het nét even anders doen. De missie is om écht gezonde en verantwoorde voeding te produceren en dit vooral toegankelijk te maken voor iedereen.

Sterk Merkregisseurs b.v.

Patrick van der Sommen

Ze combineren strategische branding met data gedreven marketing. Zo geven zij je grip op ál je inspanningen en processen. En werken we toe naar voorspelbare merkgroei.

Van de Graft

Mark van Oosterhout

Een full-service accountantskantoor, dagelijks ontzorgen zij MKB-ondernemers zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn, ondernemen! Een maatschappelijk betrokken kantoor met oog voor klanten en werknemers.

Vast & Goed

Maddy Goossens

In verschillende segmenten van de vastgoedmarkt actief. De nadruk ligt daarbij op aankoop en ontwikkeling van zakelijk en recreatief onroerend goed. Zij onderscheiden zich door de goede samenwerking met opdrachtgevers en partners.

Vastgoed Gemert

Gijs Overmars

Houdt zich bezig met vastgoedexploitatie en projectontwikkeling van gebouwen bestemd voor de verhuur. Zij richten zich daarbij specifiek op panden waarbij de volle potentie nog niet is benut.

VitaForum fysiotherapie

Rik van der Wallen

Zij behandelen nagenoeg alle eerstelijns voorkomende klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dit doen ze met een team van 17 medewerkers.

Woninginrichter Gemert

Jan Rooijackers

Zij houden zich bezig met het inrichten van woningen maar ook projectmatig. Ze geven interieur adviezen en leveren alles op het gebied van woningtextiel o.a. PVC vloeren, tapijt en veel meer.