Sponsoring

Naamsbekendheid genereren?

Wilt u meer naamsbekendheid en publiciteit voor uw organisatie genereren? Uw imago versterken of gewoon vaker gezien worden door zakelijke relaties of particulieren? Sponsoring bij Golfbaan Stippelberg helpt u deze doelstellingen te realiseren. Om te sponsoren is het niet verplicht om een businesslidmaatschap te hebben. 

Graag nodigt onze manager Dorine Daemen u uit om vrijblijvend contact op te nemen voor meer informatie en de hoogte van de sponsorbedragen. U kunt haar bereiken via email: ddaemen@golfbaan-stippelberg.com

De mogelijkheden

Bij iedere hole staat een bord met informatie over de lengte, de par en een plattegrond van de betreffende hole. Onder het bord hebben we de mogelijkheid om uw logo en/of bedrijfsnaam te vermelden.

Op iedere 9 holes lus staan op diverse plaatsen banken. Op deze banken is er een mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen door middel van een duidelijke naamplaat (logo, bedrijfsnaam en eventueel contactinformatie).
Wilt u uw bedrijfsnaam op een buggy plaatsen zodat deze door zowel de gebruiker als door andere golfers gezien wordt? Dat is mogelijk. Naast vermelding van uw bedrijfsnaam kunt u gratis gebruik maken van deze buggy wanneer u op de betreffende golfbaan speelt en de buggy niet reeds verhuurd is.

Uw bedrijfslogo in de cups van negen holes. U communiceert iedere keer met uw netwerk op het positieve moment dat de golfer zijn of haar bal uit de hole haalt.

De drivingrange is een plek waar vrijwel alle golfspelers – clubleden, gasten, jeugd en greenfeespelers-20-30 minuten doorbrengen alvorens ze aan het spel beginnen. We bieden sponsors de mogelijkheid hun logo en naam te vermelden op bijvoorbeeld de drivingrange matten, vlonders en of targets.

Golfbaan Stippelberg heeft scorekaarten voor de lussen Championship Course, Executive Course en Mix Course. Op de scorekaarten is er ruimte voor uw bedrijfsnaam of logo. Leden en gasten maken dagelijks gebruik van deze scorekaarten. Een uitstekend middel om uw naamsbekendheid te vergroten niet alleen in de regio, maar ook daarbuiten.
De puttinggreens worden veelvuldig gebruikt. U kunt uw bedrijfslogo of naam vermelden op de vlaggetjes. U communiceert iedere keer met uw netwerk op het positieve moment dat de golfer zijn of haar bal uit de holecup pakt.
Uw onderneming presenteert zich direct bij aankomst van de bezoeker.