Informatie

Absolute schoonheid in een onverwachte omgeving!

Golfbaan Stippelberg is gelegen ten zuiden van natuurgebied “de Stippelberg” in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen die als stippels in het oorspronkelijk landgoed kenmerkend aanwezig waren en op de golfbaan zijn aangebracht.

Het totale complex is ruim 90 hectare groot, grote waterplassen maken een integraal deel uit van de baan. In de loop van de komende jaren groeien deze waterplassen uit tot een totale omvang van 60 hectare. Golfbaan Stippelberg heeft in totaal 27 holes met een ‘inland links’-karakter en bestaat uit Championship Course, een 18 holes golfbaan en de Executive Course, een 9 holes par 3/4 baan en daarnaast uitgebreide oefenfaciliteiten.
Het clubhuis is ruim en uitstekend geoutilleerd voorzien van een groot terras, een goede eerlijke keuken waar gekookt wordt met streekgerechten en prima vergaderfaciliteiten met gratis wifi.

De 18 holes Championship Course met een  totale lengte van 6088 meter heeft een rijke vegetatie, zoals deze in het oorspronkelijke gebied voorkwam. De indrukwekkende, grillige en robuuste bunkers en de vele en sterke ondulaties maken deze golfbaan zeer uitdagend. De 9 holes Executive Course bestaat uit vijf par 3 – en vier par 4 holes van totaal 1885 meter met hetzelfde uitdagende karakter.

Golfbaan Stippelberg is zo ontworpen dat het keer op keer een uitdaging is er te spelen!