Dutch Swing krijgt in 2024 een prachtig vervolg!

PERSBERICHT:
“Dutch Swing” krijgt in 2024 een prachtig vervolg!

Ook in 2024 zal in Nederland de “Dutch Swing” georganiseerd worden. Ook de komende editie zullen Golfbaan Stippelberg, Golfbaan Westwoud en DGC de Gelpenberg weer een toernooi organiseren van de Pro Golf Tour. Gedurende de periode van 12 augustus t/m 29 augustus 2024 krijgen topamateurs en toptalenten de kans om in Nederland mee te spelen op drie toernooien van de Pro Golf Tour. In totaal zullen 156 topgolfers uit binnen- en buitenland naar elk toernooi komen.

Het concept dat is ontstaan vanuit de golfbanen is omarmd door De NGF, Daan Slooter en Joost Luiten en dat zorgt voor een prachtige samenwerking.

Enorm dankbaar voor de succesvolle eerste editie “Stippelberg Open”, waarbij partners en relaties op een bijzondere manier bij elkaar zijn gekomen. Alle drie de winnaars van Dutch Swing 2023 spelen komend jaar de Challenge Tour, een mooier resultaat hadden we niet kunnen bedenken! We kijken uit naar Dutch Swing 2024. aldus Dorine Daemen, directeur Golfbaan Stippelberg

“Wij zijn erg blij dat de eerste editie een vervolg gaat krijgen komend jaar. Het succes van vorig jaar smaakt naar meer. De komende 2 jaar zullen wij samen met een nieuwe hoofdsponsor het toernooi verder gaan door ontwikkelen en weer zorgen voor een prachtige ambiance aldus Niels van der Weerd, clubmanager DGC de Gelpenberg.

De Westfriese Golfclub kijkt uit naar de tweede editie van het Staan Open in 2024. Vorig jaar hadden we 80 vrijwilligers en die staan nu al te springen om deze zomer weer te assisteren! Ook onze bedrijfsleden kijken nu al uit naar de Pro Am op 14 augustus 2024: “zegt Klaas Boon, Golfbaan Directeur van Golfbaan Westwoud. We hopen weer op een mooi spelersveld. De winnaar van het Staan Open 2023, ANDONI ETCHENIQUE, won zijn ticket in het KLM Open voor 2024 en speelde het Frans Open dit jaar en haalde heel mooi de cut. Mede door de Wildcard voor het KLM Open is De Dutch Swing een groot succes geworden…

De Pro Golf Tour is erg trots op de samenwerking met De Westfriese Golfclub, De Gelpenberg en Golfbaan Stippelberg en blij dat de Dutch Swing in 2024 wordt voortgezet. De feedback van de spelers was zeer positief. Alle betrokken partijen kijken uit naar weer 3 spannende toernooien in Nederland. De Dutch Swing is een belangrijk onderdeel van de Pro Golf Tour aldus Peter Zäh namens de Pro Golf Tour.

Komende maanden zal er verder gewerkt worden aan de tweede editie van de “Dutch Swing”. De basis is vorig jaar gelegd. Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen met één van de drie clubmanagers.

Programma:

Week 33: Golfbaan Westwoud | 15-17 augustus
Week 34: DGC de Gelpenberg | 21-23 augustus
Week 35: Golfbaan Stippelberg | 27-29 augustus