De jeugd is meer dan van harte welkom op één van de mooiste golfbanen van Nederland ( https://www.youtube.com/aThYgGIHqvE). De jeugd is belangrijk voor de golfsport want zonder jeugd geen familiesport. Bij Golfbaan Stippelberg gaat golf niet alleen om het winnen, je bent ook lekker buiten en je leert jezelf en anderen goed kennen. Met spellen en lessen begin je het golfspel te ontdekken. Natuurlijk is er ook een hoop plezier te beleven, bijvoorbeeld met het jaarlijkse jeugdgolfkamp en Glow in The Dark. Daarbij speel je in het donker met lichtgevende ballen, hoe cool is dat!

Voor de beginnende jeugd hebben we de 9 holes Executive Course, bestaande uit vijf par 3 en vier par 4 holes. En uiteraard hebben we een professionele golfschool op onze baan https://golfschoolstippelberg.nl/ 

Je bent vanaf je 6de – 7de tot je 21ste jeugdlid en daarna ben je tot je 29ste jongerenlid.

Wil je kennismaken met het golfspel? Dat kan!  Via deze link https://golfschoolstippelberg.nl/  kun je een proefles aanvragen en we gaan graag met jou en je ouders in gesprek om te vertellen wat we allemaal doen voor de jeugd.

Heb je interesse, laat het ons weten via jeugd@golfstippelberg.nl

Met sportieve groet JeCo,

Dennis van der Meijden
Mirella Jacobs