Maandbeker CC 2023

Eindklassement Maandbeker CC

Op zaterdag 7 oktober vond alweer de laatste en 7e maandbeker CC van het jaar plaats. En wat hadden we een mooi weer! Dat gold helaas niet voor alle maandbeker wedstrijden. In augustus waren de weergoden ons aanzienlijk minder goed gezind en moesten we de wedstrijd zelfs voortijdig staken.

 

Na deze laatste wedstrijd kon het eindklassement berekend worden en konden we, naast de dagwinnaars, ook de winnaars van het jaar in het zonnetje zetten. De winnaars van het jaar worden bepaald door de 4 beste scores op te tellen. Dus uitsluitend leden die minimaal 4 wedstrijden meegespeeld hebben, maakten kans op de titel. In categorie 1 op basis van de netto strokeplay score en in categorie 2 op basis van de stableford punten. Aan het begin van deze dag lagen de kansen op het winnen van het eindklassement nog volop open, dus er moest nog flink strijd geleverd worden. 

 

Aan het eind van de dag leverde dit het volgende eindklassement op:

 

Categorie 1: beste netto strokeplayscore

  1. Gijsbert de Ruijter
  2. Peter Smits
  3. Gijs van den Boogaart

 

Categorie 2: hoogste stableford punten

  1. Karin Mouwen
  2. Lisanne Truijen
  3. Marc Fransen

 

Naast deze prijzen was er in categorie 1 ook een winnaar voor de beste bruto score over 4 wedstrijden. Dit was Hidde Feenstra.

Alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

 

Dank aan alle deelnemers voor jullie enthousiasme en we hopen iedereen volgend jaar weer te zien. Houd de nieuwe wedstrijdkalender voor 2024 in de gaten!

 

De commissie maandbeker CC: Loes, Michael, Jelle en Marian