Golfchain

Bent u in bezit van een A-, of  business-lidmaatschap dan kunt u zich ook aanmelden voor Golf Chain. Deelname aan Golf Chain maakt het golfen nóg leuker voor golfers die vaker op een andere baan willen spelen.

Door een unieke samenwerking tussen 8 golfbanen, kan een deelnemer aan Golf Chain voor slechts € 175,- per jaar 10 keer spelen op elk van de aangesloten golfbanen. In feite dus zo’n 80 greenfees voor € 175,- Vanzelfsprekend zijn er een aantal voorwaarden aan verbonden, welke u hier kunt lezen.  Als golfchain lid kunt u geen gebruik maken van de introductieregeling per 9 holes. Wanneer u meer dan 10 keer speelt op Golfbaan Stippelberg betaalt u het reguliere greenfee tarief. 

De golfbanen die deelnemen aan de Golf Chain zijn: Golf- en Countryclub Midden Brabant, De Peelse Golf (tot 2023), De Herkenbosche (vanaf 1 maart 2023), Golfresidentie Brunssummerheide, Steenhoven Country Club (BE), Landgoed Bergvliet, Golfcentrum Reymerswael, De Hooge Rotterdamsche, Golfclub Issum-Niederrhein (DE) en Moyland Golf International (DE). 

Interesse in een Golf Chain lidmaatschap? Laat het weten via: administratie@golfbaan-stippelberg.com

Voor meer informatie kunt u terecht op www.golfchain.eu  of gaat u naar de website van de aangesloten golfbanen.

 

Samenwerkende golfbanen

Met onderstaande golfbaan heeft golfbaan Stippelberg een samenwerking, waardoor leden tegen een gereduceerd tarief op deze baan kan spelen.

Haviksoord:

  • Zomerperiode (1 maart t/m 31 oktober):  €45,- voor 18 holes (na 14:00u).
  • Winterperiode (1 november t/m 28 februari): €40,- voor 18 holes (hele dag) en €30, – voor 9 holes (na 14:00u).

 

E.S.G.V. (Eindhovense Studenten Golf Vereniging)

  • De leden van E.S.G.V. spelen op golfbaan Stippelberg tegen het introductie tarief 18 of 9 holes.
  • Reserveren kan telefonisch via de receptie.
  • Alleen leden met een clubpolo aan (die voorzien zijn van naam) spelen tegen een gereduceerd tarief.